Sportski vikend

3. HNL: Dva međimurska derbija; Međimurske nogometne lige: U subotu derbi prve lige između Centrometala i Naprijeda; Odbojka: Centrometal domaćin Sisku; Rukomet: Međimurje gost Moslavini, u drugoj ligi rukometašice Zrinskog i rukometaši Preloga domaćini; Košarka: Kreće drugoligaško prvenstvo; Kuglanje: Željezničar gostuje u Krapinskim Toplicama.

Deveto kolo 3. HNL Sjever donosi nam dva subotnja međimurska dvoboja od 16:00 sati. Polet će u Svetom Martinu na Muri nakon dvije pobjede tražiti i treću za redom u susretu s Graničarom iz Kotoribe. U Prelogu Mladost dočekuje ekipu Nedelišća. U isto vrijeme Međimurje će pokušati dohvatiti sva tri boda protiv Bjelovara. U nedjelju u 16:00 sati Čakovec gostuje u Grabrovnici kod Croatie.

Susreti Međimurskih nogometnih liga počinju pola sata ranije nego oni trećeligaški, odnosno u 15:30 sati. U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi derbi će u subotu u Macincu odigrati trećeplasirani Centrometal i vodeći Naprijed. Domaćin ima 21 bod, a gosti iz Cirkovljana dva više. U subotu još igraju Sloboda Slakovec i Spartak te Rudar Mursko Središće i Sokol Vratišinec. Dva susreta igrat će se i u trećim županijskim ligama. Na zapadu Donji Koncovčak dočekuje Dinamo Žiškovec, a na istoku lider Bratstvo u Savskoj Vesi dočekuje Borca iz Donjeg Hrašćana.

U drugom kolu prve odbojkaške lige Međimurje Centrometal u subotu u 19:00 sati u dvorani Aton u Nedelišću dočekuje Sisak. Odbojkaši Nedelišća u nedjelju u Atonu u 16:00 sati dočekuju Čazmu u prvom kolu druge lige, dok u subotu u 20:00 sati Totovec gostuje u Sisku kod ekipe Querin. Odbojkašice Kaštela u prvom kolu u ponedjeljak u 21:00 sati igraju s Velikom Goricom.

U 6. kolu prve rukometne lige Međimurje gostuje kod Moslavine. Kutinjani su 3. s 8 bodova, a Čakovčani 5. s bodom manje U 1. kolu 2. lige rukometašice Zrinskog u nedjelju u 16:00 sati dočekuju Dardu. U 3. kolu 2. lige rukometaši Preloga igraju s Ivanskom. Obje ekipe imaju po dvije pobjede. U 3. ligi za žene Prelog je gost Velikom Trojstvu, a Čakovec Mlinaru.

U 1. kolu košarkaške A – 2 lige Sjever Međimurje u subotu u dvorani 1. OŠ Čakovec dočekuje Radnika od 17:30 sati. Rudar gostuje u subotu u Ludbregu kod Radnika od 18:00 sati, dok će u nedjelju u 17:00 sati Čakovec gostovati kod Koprivnice.

Kuglači Željezničara u 2. ligi ove subote gostuju kod Obtnika iz Krapinskih toplica od 15:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije