Osvrt na 11. kolo veteranskih liga istok i zapad

Osvrt na 11. kolo veteranskih liga istok i zapad

Veterani istok: Visoki poraz Hodošana

Jedanaesto odigrano kolo veteranske skupine istok donijelo je visok poraz do ove utakmice drugoplasiranog Hodošna kojeg je u Vidovcu domaći Vidovčan pobijedio sa 5:1. Golove za domaćina postigli su Kuzmić, Fabić, Vidović, Nestić i Legin za domaćina dok je za goste postigao pogodak Krznar.

Spartak je u Gardinovcu ostvario pobjedu od 2:1 i ponovno zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Domaćin je poveo u 25. minuti pogotkom Novaka da bi gosti u 55. minuti poravnali preko Pintara, dok je pogodak vrijedan pobjede postigao Kovačić.

Dinamo iz Palovca je visoko od 5:2 pobijedio BSK te je trenutno sedmi na prvenstvenoj ljestvici. Za Dinamo su pogotke postigli 2 Kolarić, 2 Koprivec i 1 Vugrinec. Za Beličance su strijelci bili Horvat i Međimurec.

Jesenski prvak Budućnost iz Podbresta sa visokih 5:0 pobijedio je Mladost iz Preloga. Pogotke za Budućnost postigli su Ciglarić, Gašparić, Kraljić, Novak i Kočiš.

Polet iz Pribislavca ostvario je pobjedu nad Dinamom iz Domašinca s kojom se podigao na trenutno desetu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Gosti su pogocima Hlišća i Vugrinca poveli 0:2 da bi domaćin preokrenuo pogocima Radeka u dva navrata Severa i Posavca. U derbiju začelja Kraljevčan 38 je pobjedio Jadran 3:2.

U sljedećem kolu sastaju se:
Dinamo (D) – Kraljevčan 38, Spartak – Polet (P), BSK – Radnički, Hodošan – Dinamo (P), Mladost (Pr.) – Vidovčan, Podturen – Budućnost (P). Jadran je slobodan.
Utakmice se igraju u ponedjeljak s početkom u 15,30 sati.


Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nema:

SPARTAK – Bojan Požgaj (2124)


Veterani zapad: Nedelišće slavilo u Šenkovcu

Kod veteranske skupine-zapad vodeće Nedelišće u derbiju 11. kola sa 0:3 ostvarilo je pobjedu u Šenkovcu. Strijelci za Nedelišće bili su u dva navrata Vizinger i Dokleja.

U gradskom derbiju Sloga je pobijedila Čakovec 1:3. Pogotke za Slogu postigli su Varga te u dva navrata Pintarić. Mladost iz Ivanovca je u neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici pobijedila Strahoninec 2:1. Pogotke za Mladost postigao je Krištofić a za Strahoninec Balić. Posebno se istaknuo na vratima domaćina Josip Ružić «Čero» sa bravuroznim intervencijama.

Pobjeda je slavila u Vratišnicu pobjedivši Sokol 1:2. Pogotke za pobjedu postigli su Trbović i Topolnjak. Sloboda i Hajduk odigrali su 2:2. Gosti su poveli 0:2 Rajnera da bi domaćin preko Bratkovića i Špraje ipak uspio poravnati rezultat.

Sloboda je pobjedila Bratstvo 3:1. Gosti su poveli pogotkom Srneca da bi domaćin preokrenuo rezultat preko Božića, Okreše i Vibovca. Omladinac (M) – Omladinac (NSR) igra se 11.10. (četvrtak) u 16 sati.

U sljedećem kolu sastaju se:

Bratstvo (SV) – Hajduk (B), Nedelišće – Sloboda (M), Omladinac (NSR) – Šenkovec, Sloga (Č) – Omladinac (M), Pobjeda – Čakovec, Strahoninec – Sokol, Sloboda (S) – Mladost (I).
Utakmice se igraju u ponedjeljak s početkom u 15,30 sati.

Neodigrana utakmica 8. kola
Nedelišće – Sokol
igra se 18.10.(četvrtak) s početkom u 15,30 sati

Kazne isključenim igračima
SOKOL – Dragan Podvezanec 1 (jedna) utakmica
NEDELIŠĆE – Kristijan Kacun 1 (jedna) utakmica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije