Komentar nedjeljnog kola: Naprijed opet na vrhu

1. MNL: Naprijed lider

Danas su odigrana samo tri susreta Prve međimurske lige. Naprijed je u Cirkovljanu s 3:1 porazio Pušćine nakon što je već na poluvremenu imao tri gola prednosti i tom se pobjedom opet vratio na prvo mjesto.

U susjedskom derbiju igranom u Maloj Subotici pred petstoinjak gledatelja Spartak i Dinamo Palovec nisu našli put do mreže. BSK je u Belici teško stradao od Mladosti iz Palinovca koja ih je torpedirala čak šest puta.

1. MNL 9. kolo: Centrometal – Rudar 0:3 /subota/, Sloga (Č) – Mladost (I) 2:1 /subota/, Omladinac (NSR) – Sloboda (S) 2:4 /subota/, Polet (P) – Sokol 1:3 /subota/, Čukovec 77 – Podturen 1:5 /nedjelja u 10:30 sati/, BSK – Mladost (Pal.) 0:6, Naprijed – Pušćine 3:1, Spartak – Dinamo (P) 0:0.

2. MNL zapad: Šenkovcu derbi u Novom Selu na Dravi

Derbi kola igran je u Novom Selu na Dravi gdje je domaćin Jedinstvo poražen od lidera Šenkovca 2:3. Gosti su puno bolje odigrali prvo poluvrijeme koje su dobili 0:3. Jedinstvo je u drugom poluvremenu pokušalo što se dalo, uspjeli su zabiti dva pogotka i učiniti susret neizvjesnim, ali više od toga nije išlo. Plavi su domaćom pobjedom u Peklenici nad Dravom 3:0 došli do drugog mjesta. U Jurovcu su se sastali Bratstvo i Jedinstvo. Domaćin je slavio 2:1. Fenjeraš Mladost poražen je u Selnici od Malog Mihaljevca 0:3. U Mihovljanu su Sloboda i Trnovec podijeli bodove rezultatom 2:2, dok je u Hlapičini Mura ispratila Međimurec rezultatom 5:3.

2. MNL zapad 9. kolo: Hajduk – Venera 0:0 /subota/, Napredak – Strahoninec 2:1 /subota/, Plavi (Pek.) – Drava (K) 3:0, Bratstvo (J) – Jedinstvo (GM) 2:1,  Mladost (S) – Mali Mihaljevec 0:3, Jedinstvo (NSD) – Šenkovec 2:3, Sloboda (M) – Trnovec 2:2, Mura – Međimurec 5:3.

2. MNL istok: Dinamova šestica

U susretu vodećeg Dinama iz Domašinca i trećeg Dubravčana očekivala se neizvjesnija utakmica od onoga što se događalo na terenu. Dinamo je pobijedio 6:0 s tri gola u svakom poluvremenu. Probudila se i Croatia iz Orehovice koja je pobijedila u gostima Vidovčan 1:0 i s posljednjeg se mjesta popela na 14. poziciju. Kraljevčann je s 3:2 bio bolji od Mladosti iz Svete Marije. Dubarava je kod kuće poražena od Graničara iz Novakovca 0:1. Novakovčani su treći i imaju dva boda manje od drugog Borca. Još dvije pobjede ostvarene su u gostima. Galeb je poražen od ČSK-a 1:2, a Drava od Trnave 0:1. Budućnost je u Podbrestu petardom ispratila Draškovec.

2. MNL istok 9. kolo: Hodošan – Borac 6:4 /subota/, Vidovčan – Croatia 0:1, Kraljevčan 38 – Mladost (SM) 3:2, Dubrava – Graničar (N) 0:1, Dinamo (D) – Dubravčan 6:0, Galeb – ČSK 1:2, Drava (DM) – Trnava 0:1, Budućnost (P) – Draškovec 5:0.

3. MNL zapad: Domaćini bez pobjede

Nije baš česta situacija da se u nekoj ligi domaćini ne sastanu s domaćom pobjedom, a to se dogodilo u ovoj ligi. U derbiju kola Zebanec i Donji Koncovčak odigrali su 0:0. Pobjeda je domaćom pobjedom nad Plavima mogla doći na prvo mjesto, no dečki iz Prekope slavili su u Gornjem Hrašćanu 1:2 i primaknuli su se lideru na dva boda zaostatka. Dinamo je u Žiškovcu s Bratstvom odigrao 2:2. Hajdukov hod po trnju se nastavlja nakon domaćeg poraza od Omladinca iz Mačkovca 1:3. Slijedi neizvjesna borba za vrh tablice jer od prvog do petog mjesta razlika je samo dva boda.

3. MNL zapad 8. kolo: Parag – Sloga (Š) 0:5 /subota u Preseki/, Pobjeda – Plavi 1975 1:2, Zebanec – Donji Koncovčak 0:0, Dinamo (Ž) – Bratstvo (P) 2:2, Hajduk (B) – Omladinac (M) 1:3. Zasadbreg 77 je slobodan.

3. MNL istok: Bratstvo potvrdilo prvo mjesto

Radnički je u Gardinovcu poražen od vodećeg Bratstva iz Savske Vesi 0:3. U derbiju kola Omladinac Držimurec Strelec i Budućnost Miklavec odigrali su 1:1. Ovaj remi iskoristio je Jadran koji je u Štefancu dobio Eko 2:0 i sada je drugi na tablici. U Dekanovcu je Mladost porazila Torpedo 3:2, a u Donjem Hrašćanu Borac je s 6:0 bio bolji od Romske vatre. Otok je pobijedio Trnje 5:1.

3. MNL istok 8. kolo: Mladost (D) – Torpedo 3:2, Radnički – Bratstvo (SV) 0:3, Borac (DH) – Romska vatra 6:0, Otok – Trnje 5:1, Jadran – Eko 2:0, Omladinac (DS) – Budućnost (M) 1:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije