Rudar bolji od lidera Centrometala

Odigrana su četiri susreta 9. kola Prve međimurske nogometne lige. Vodeći Centrometal je poražen u Macincu od Rudara 0:3. Gosti su zabili jedan gol u prvom dijelu i dva u nastavku. Sloga je u Čakovcu pobijedila susjednu Mladost iz Ivanovca 2:1.

U Novom Selu Rok Omladinac je poražen od Slobode iz Slakovca 2:4. Oba poluvremena završila su 1:2. Fenjeraš Polet iz Pribislavca poražen je na svom travnjaku od Sokola 1:3. Gosti su prvi dio dobili 1:2.

U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi – zapad Hajduk Štrukovec i Venera odigrali su bez golova 0:0. Napredak je preokretom u Gornjem Kraljevcu pobijedio Strahoninec 2:1. Gosti su prvo poluvrijeme poveli 0:1, no u nastavku Napredak zabija dva gola za pobjedu 2:1.

U susretu Druge međimurske nogometne lige – istok gledatelji su vidjeli čak deset golova. Hodošan je pobijedio Borac iz Turčišća 6:4. Gosti su poveli 0:1, no na poluvremenu Hodošan ima već 4:1. Na kraju pobjeda domaćina 6:4.

U Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi – zapad u Preseki je Parag poražen od Sloge iz Štrigove 0:5. U nedjelju u 10:30 sati u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi igraju Čukovec i Podturen, a svi ostali počinju u 16:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije