3. HNL: Poletu pobjeda u Ludbregu, Čakovec ponižen kod kuće

U 8. kolu 3. HNL Sjever u pet susreta međimurskih ekipa slavila su dva naša predstavnika, dok su ostali bili poraženi. Polet iz Svetog Martina na Muri napravio je najugodnije iznenađenje porazivši u Ludbregu Podravinu 3:2.

Poluvrijeme je završilo 0:0. U drugom dijelu Polet je poveo golom Lisjaka, no Milas vraća na 1:1. Dva Goričanca, Andrej i Karlo, dovode Polet u prednost od 3:1. Stubić je smanjio za domaćina na konačnih 3:2 za Polet.

Istim rezultatom Nedelišće je pobijedilo koprivnicu. Gosti su poveli, no golovima Mihalica i Piškora Nedelišće vodi 2:1. Podravci se vraćaju na 2:2, no Jarić trećim golom donosi slavlje i pobjedu Nedelišću 3:2.

Čakovec je teško stradao kod kuće od Mladosti iz Ždralova 1:6. Četverostruki strijelac za Mladost bio je Mario Pavec (‘7, ’51, ’77 i ’85), a još s po gol zabili Bošnjak (’20) i Nađ (’64). U 87. minuti počasni čakovečki gol zabio ja Karlo Balent. U 55. minuti za Čakovec je zaigrao Vinicius Almeida Moreira.

Mladost Prelog se također loše provela kao i Čakovec. Ivančica ih je porazila 6:1. Prvo poluvrijeme završilo je 3:0. Jedini strijelac za Mladostaše bio je Kwedi. U nedjelju u 16:00 sati u Kotoribi igraju Graničar i Croatia Grabrovnica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije