Uoči 9. kola 2. MNL istok: Dinamo želi nastaviti pobjednički niz

Nakon što su pobjednički u derbiju kola prošli Turčišće, nogometaši Dinama iz Domašinca, vodeća ekipa 2. međimurske lige istok, u nedjelju na svom travnjaku ugošćuje trećeplasirani Dubrovčan. Domaćin je u velikoj formi sa Stjepanom Krznarom “Čepom” vodećim strijelcem lige naprosto ruši sve pred sobom i apsolutni je favorit utakmice, ali gosti neće stići sa bijelom zastavom sve će učiniti da naprave iznenađenje stoga će zasigurno utakmica biti uzbudljiva i kvalitetna. Utakmicu sudi Radovan Posedi, pomoćnici su mu Robert Novak i Antun Kukovec, dok je delegat Zvonko Novaković.

Derbi donjeg dijela prvenstvene ljestvice igra se u Donjem Vidovcu gdje Vidovčan ugošćuje “probuđenu” Croatiju. U ovoj utakmici sva tri znaka su moguća. Utakmicu sudi Darko Filipčić pomoćnici su mu Dražen Sukanec i Toni Fažon delegat Ivan Mezga.

Kraljevčan 38 nakon poraza u Novakovcu ugošćuje Mladost iz Svetu Mariju i osim pobjede nikakav drugi rezultat ih ne zanima. Gosti pak će tražiti svoju priliku da dođu do pozitivnog rezultata. Glavni sudac utakmice je Dino Horvat, pomoćnici su mu Franjo Horvat i Martina Koprivec dok je delegat Dragutin Šafarić.

Zasigurno će biti zanimljivo i neizvjesno u Sivici gdje se sastaju Dubrava, koja je ušla u seriju negativnih rezultata te hit jeseni Graničar iz Novakovca. Utakmicu sudi Rudolf Čižmešija, pomoćnici su mu Bruno Brljak i Josip Kedmenec dok je delegat Josip Lesjak.

Hodošan koji ima dobru ekipu ali postiže osrednje rezultate igra protiv kvalitetnog Borca PMP iz Turčišća kojem se u sastav ponovno vrača Josip Ribić – motor ekipe. Damir Aldić sudi utakmicu, pomoćnici su mu Mario Pintarić i Petar Ružić. dok je delegat Marijan Sabol.

Galeb igra protiv ČSK-a i apsolutni je favorit utakmice u kojoj je glavni sudac Damir Mesarić, pomoćnici su mu Saša Mihalić i Siniša Lukačić dok je delegat Franjo Fajs. Drava iz Donjeg Mihaljevca ugošćuje Trnavu koja je bez poraza ali specijalist za neriješene rezultate i ne bi bilo iznenađenje kada bi i ova utakmica završilabez pobjednika. Sudac utakmice je Stjepan Fic, pomoćnici su mu Ivan Vlahek i Denis Fic dok je delegat Željko Podgorelec.

Oslabljena dvanaesta Budućnost iz Podbresta ugošćuje Draškovec i bez obzira na sve poteškoće koje ih prate priželjkuje pobjedu. No gosti iz Draškovca koji su trenutno na jedanaestom mjestu čekat će svoju priliku da dođu dopozitivnog rezultata. Utakmicu sudi Mihael Belović, pomoćnici će mu biti Ivan Žganec i Dragutin Novak dok će delegat biti Željko Podgorelec.


Zbog treće opomene pravo nastupa 9. kolu nemaju:

ČSK – Marko Božek (4530), Ivan Horvat (1544)
GRANIČAR (N) – Dominik Drvoderić (707)
TRNAVA – Renato Pintar (5071)
BORAC PMP – Dejan Kovačić (4466)
CROATIA – Martin Jelenić (4420)
BUDUĆNOST (P) – Bojan Mihaljković (3419), Tomica Višnjić (1205)
VIDOVČAN – Nikola Kučan (2258)

KAZNE ISKLJUČENIM IGRAČIMA

HODOŠAN – Saša Marčec (3248) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica
KRALJEVČAN 38 – Petar Vlah (335) po čl. 52 DP HNS-a 2 (dvije) utakmice
GALEB – Igor Erdelji (3158) po čl. 52 DP HNS-a 2 (dvije) utakmice
DRAŠKOVEC – Hrvoje Vugrinec (6751) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica
DRAVA (DM) – Željko Smrk (1850) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica
BUDUĆNOST (P) – Alen Dominić (6694) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica
DUBRAVA – Deni Majorčik (5325) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica

LISTA STRIJELACA

15 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
10 zgoditaka – Zoran Strahija (Hodošan), Josip Igrec (Drava DM)
9 zgoditaka – Josip Ribić (Borac PMP)
8 zgoditaka – Benjamin Brljak (Dubravčan), Gregor Bunc (Hodošan)
7 zgoditaka – Santino Debelec (Dinamo D), Miroslav Pigac (Galeb), Aleksandar Kramar (ČSK)
5 zgoditaka – Luka Lipić (Kraljevčan 38), Tino Sabol (Dubrava), Rajko Gavez (Borac PMP), Darko Čmrlec (Mladost SM)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije