Komentar 9. i 10. kola veteranskih liga istok i zapad

Veteranska liga istok: Polet pobjegao sa dna

Nogometaši Poleta iz Pribislavca sa dvije uzastopne pobjede ostvarene u utakmicama protiv Kraljevčana 38 i Jadrana iz Štefanca pobjegli su sa dna prvenstvene ljestvice te su fenjer prepustili Jadranu iz Štefanca.

Vodeća ekipa lige Budućnost iz Podbresta nakon trijumfa protiv BSK-a od 4:0 u derbiju kola usred Hodošana je pobijedila domaćina 4:2 te povećala prednost na čak sedam bodova te praktički osigurala jesenski naslov prvaka. Za pobjedničku ekipu pogotke su postigli Novak (2), Kočiš i Ciglarić, a za domaćina Švec i Mustač. Nakon što je Vidovčan porazio na svom terenu Spartak iz Male Subotice u Belici je izgubio od BSK-a 4:1. Gosti su poveli pogotkom Fabića da bi domaćin preokrenuo pogocima u dva navrata preko V. Horvata i Kovačeca.

Spartak pak je u «vječitom derbiju» pobjedio Dinamo 3:2. Golove za Spartak postigli su Grašić, M. Križaić te Marčec a za palovčane Kolarić iz najstrože kazne i Koprivec. Mladost iz Preloga je ostvarila pobjedu od 3:1 protiv Podturna (koji je kolo prije poražen na svom travnjaku protiv Hodošana 3:1) pogocima Slavičeka, Bogdana i Kalšana, dok je pogodak za goste postigao Hranilović.

Radnički iz Gardinovca koji je kolo prije vodio Jadran 5:0 da bi nakon toga bio prekid utakmice pobijedio je u gostima i Dinamo iz Domašinca 2:1 pogocima Novaka i Oreškija dok je pogodak za domaćina postigao Vugrinec.

KAZNA ISKLJUČENOM IGRAČU

JADRAN – Ivan Kranjčec (4939) po čl. 58 i 68. DP HNS-a 6 (šest) mjeseci zbog izazvanog prekida na utakmici u Gardinovcu. Kazna teče do 26.03.2013.
Ivan Kranjčec (4939) po čl. 72 DP HNS-a 4 (četiri) utakmice zbog nastupa igrača pod suspenzijom

NOVČANA KAZNA

NK JADRAN Štefanec se na temelju članka 72. DP HNS-a kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 zbog nastupa igrača pod kaznom.

Disciplinski sudac:
Stjepan Talan

U sljedećem 11. kolu koje se igra u ponedjeljak s početkom u 15,30 sati sastaju se:
Budućnost (P) – Mladost (Pr.), Vidovčan – Hodošan, Dinamo (P) – BSK, Radnički – Spartak, Polet (P) – Dinamo (D), Kraljevčan 38 – Jadran. Podturen je slobodan.

 

Veteranska liga zapad: Čakovec na samome dnu

Sa dvije uzastopne pobjede Nedelišće je i dalje trenutno vodeća ekipa prvenstvene ljestvice i najozbiljniji kandidat za jesenski naslov prvaka. Nakon što su pobijedili 3:0 pf Čakovec 0:3 koji se očigledno nalazi u velikim problemima Omladinac iz Mačkovca im je pružio odličan otpor. Gosti su poveli preko Josipa Blažona da bi domaćin u 72. i 77. minuti preko Marija Dokleje preokrenuli rezultat i ostvarili zasluženu pobjedu.

Drugoplasirani Šenkovec slavio je u Brezju pobijedivši Hajduk 6:2. Gosti su preko Kolara, Sabolića u tri navrata, Zaspana u dva navrata vodili 6:0 da bi domaćin preko dvostrukog strijelca Škrobara tek ublažio poraz.

Trećeplasirana Sloga Sloga je u dvije utakmice u Ivanovcu te kod kuče protiv Sokola postigla 13 pogodaka dok je primila svega tri. Pobjeda je pobjednički prošla dvije utakmice u kojima je u Slakovcu pobijedila kvalitetnu Slobodu minimalnim rezultatom dok je na svom travnjaku pobijedila i Mladost iz Ivanovca 2:1. Domaćin je došao u vodstvo pogotkom Zorkovića da bi gosti poravnali pogotkom Plevnjaka. Pobjedonosni pogodak postigao je Trbović u 80. minuti.

Strahoninec je izgubio od Slobode iz Slakovca 4:7. U golijadi za domaćina pogotke su postigli Kolar (2), te Aldić i Zorković dok su za goste se u listu strijelaca upisali Vibovec (2), Korunić (3), Heđa (2). Bratstvo iz Savske Vesi je pobijedilo Slobodu iz Mihovljana 4:3 poluvrijeme 2:0. Strijelci za pobjednika bili su Balent, Vrbanec, J. I S. Božić dok su za Slobodu strijelci bili Doložaj (2) i Dokleja.

Omladinac iz Novog sela Rok je nakon neriješenog rezultata u Vratišincu potopio Čakovec pobjedivši ga 1:0. Pogotke su postigli Vlahek i Jambrošić po tri, Vuković dva te Varga i Turk po jedan.

U sljedećem kolu koje se igra u ponedjeljak od 15.30 sastaju se:
Sloboda (S) – Bratstvo (SV), Mladost (I) – Strahoninec, Sokol – Pobjeda, Čakovec – Sloga (Č), Omladinac (M) – Omladinac (NSR) igra se 11.10.(četvrtak) u 16 sati, Šenkovec – Nedelišće, Sloboda (M) – Hajduk (B).

Rezultate pratite putem izbornika portala eMedjimurje.hr: Sport – Nogometne lige

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije