Igraču Torpeda tri mjeseca kazne, prekid veteranskog susreta u Gardinovcu

Čak 19 igrača u prošlom kolu seniorskih nogometnih liga bilo je isključeno. Dva kluba imala su dvojicu isključenih i to 2. MNL zapad Drava Kuršanec i 3. MNL istok Torpedo Križovec.

Najtežu kaznu dobio je Marko Fric iz Torpeda koji ne smije tri mjeseca nastupati za svoju ekipu. Nije mirno završio ni susret 3. MNL zapad Donji Koncovčak – Pobjeda (2:2) jer se traži izjava delegata utakmice te predstavnika klubova zbog incidenta koji se dogodio kod ulaska u službene prostorije za vrijeme utakmice.

U istočnoj skupini veteranske lige kažnjen je NK Jadran Štefanec novčanom kaznom u iznosu od 500 zbog nastupa igrača pod kaznom. Uz to njihov igrač  je kažnjen sa šestmjeseci neigranja zbog izazvanog prekida na utakmici u Gardinovcu kod vodstva domaćin 5:0. Kazna teče do 26.3.2013.

NK Polet Pribislavec je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 500 zbog neodigrane utakmice pionira u Novom Selu na Dravi. Zanimljiva su i dva novoregistrirana igrača za naše klubove. U NK Čakovec je došao Vinicius Almeida Moreira (iz OSC Amsterdam – NS Nizozemske), a u NK Trnovec Koa Koa Francois de Paul (iz NK Sesvetski Kraljevec).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije