Najveći nogometni događaj u Dubrovniku posljednjih desetak godina

Nakon ždrijeba kupa u kojem je Nedelišće saznalo da putuje u Dubrovnik na noge GOŠK-u svoje viđenje iznijeli su trener i sportski direktor dubrovačkog trećeligaša.

Milan Petrović, trener: “Nedelišće ima dosta iskusnih igrača, bivših prvoligaških igrača. Za razliku od njih nama bi gostovanje predstavljalo problem jer smo mi mlada momčad, većina naših igrača nema takvog iskustva te da se igra u Nedelišću domaćin bi imao prednost. Ovako, pitanje je pobjednika otvoreno, izgledi su nam podjednaki.”

Cvijeto Bratoš, sportski direktor: “Nogomet se vraća u Dubrovnik. Ovo je najveći nogometni događaj u Gradu u posljednjih 10-tak godina. Sigurno ćemo se dobro pripremiti, i na sportskom i na organizacijskom planu. Već su počele neke pripremne radnje, ali više ćemo znati idućih dana.

Vjerujem da će Lapad biti dobro popunjen za utakmicu osmine finala Kupa Hrvatske. O njihovoj kvaliteti najbolje svjedoči pobjeda protiv Rijeke u šesnaestini finala Kupa. Dobra su momčad, neće biti lako, ali vjerujem u naše igrače. Posljednjih tjedana bilo je nekih promjena u GOŠK-u. Vratio nam se Caput, zaredale su se pobjede i polako, ali sigurno idemo prema samom vrhu 3. HNL- Jug. Nadam se da će nam se do kup utakmice vratiti i svi ozlijeđeni igrači. Osobno sam već sada optimist.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije