Odigrana teniska prvenstva za veterane i mlade tenisače

Momčadsko prvenstvo Međimura za veterane: Team najbolji

Finalnim susretom između momčadi Prelog 1 i Team 1 završeno je sedamnaesto Momčadsko prvenstvo Međimurja za veterane. Ove godine na prvenstvu je nastupilo dvanaest momčadi iz devet klubova. Veteranska momčad Teama osvojila je svoj prvi naslov prvaka Međimurja. Iako rezultat finalnog susreta 5:2 sugerira uvjerljivu pobjedu Teama, pojedinačni susreti bili su puni neizvjesnosti i konačni rezultat lako je mogao biti i u korist veterana Preloga.

Momčad Teama 1 nastupila je u sastavu: Davor Vurušić, Rinaldo Jurinec, Veran Mikulić, Davor Borković i Predrag Vurušić.Uz dobar tenis, valja spomenuti i to da je susret odigran u prijateljskoj atmosferi, bez i jedne sporne lopte, a završio je zajedničkim druženjem ekipa.

Ekipno prvenstvo TSSH do 8 i 10 godina: Punčec i Varteks najbolji

Nakon četiri godine dominacije Tenis kluba Varteks na ekipnim prvenstvima regije TSSH do 10 godina, pobjednički pehar ponovo je u posjedu Teniskog kluba Franjo Punčec. Ove godine desetgodišnjaci Punčeca bili su i više nego najbolji. Na cijelom prvenstvu ne samo što su sve susrete pobijedili maksimalnim rezultatom 4:0, nego su i na cijelom prvenstvu izgubili tek tri gema.

Drugo mjesto pripalo je momčadi Tenis kluba Varteks, a treće drugoj momčadi Punčeca. Na prvenstvu je nastupilo devet momčadi. Za pobjedničku momčad nastupili su Teodor Zlatar, Nika Šarić, Vinko Brkić i Antonia Ružić, a za drugu momčad Alen Bratković, Heda Draginić, Vinko Jakopić, Lukas Branilović i Deniz Dadić.

Po prvi put odigrano je i Ekipno prvenstvo regije do 8 godina. Prvenstvo je igrano prema Play & stay programu i na njemu je nastupilo šest ekipa iz tri ponajbolja kluba regije: TK Varteks, TK Koprivnica i TK Franjo Punčec. Prvo mjesto osvojio je Tenis kluba Varteks, drugo mjesto domaćina Punčec, a treće mjesto Tenis klub Koprivnica. Za prvu momčad Punčeca nastupili su Roko Babić, Petar Hozmec i Nik Kaučić, a drugu momčad Ian Kurti, Jakov Sanjković i Fabijan Brica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije