Najmlađi nogometaši Spartaka dobili nove dresove

Iako djeluje tek nepune tri godine Nogometna škola “Spartak” Mala Subotica postigla je do sada zapažene rezultate u radu s djecom. Posebno su ponosni na svakodnevno poboljšanje uvjeta treniranja u svim kategorijama mlađih uzrasta.

Treninzi se odvijaju tri puta tjedno u periodu od deset mjeseci godišnje na vanjskim terenima NK-a Spartak, te dva zimska mjeseca u dvorani Osnovne škole Tomaša Goričanca. Sve skupine mlađih uzrasta natječu se u Međimurskoj ligi, a u zimskom periodu odlazi se na dvoranske turnire.

Naravno da je za to potrebno i dosta opreme koju je potrebno svake godine nadopunjavati, a najviše opreme nabavlja se putem sponzora. Najnoviji primjer je Kavana “Kocka” čiji su vlasnici, Mirjana i Ranko Dominić iz Male Subotice donirali komplet dresova i štucni za najmlađe polaznike u vrijednosti od 3.200 kuna. Na lijepoj i vrijednoj donaciji igrači (početnici i limači) uzvratili su pobjedama u novom prvenstvu, te su momentalno na prvim  mjesta u svojim skupinama.

Najmlađi polaznici kao i Izvršni odbor Nogometne škole “Spartak”, svjesni su da bez dobrodušnosti  sponzora i donatora ne bi bilo moguće ostvarivati tako dobre rezultate, stoga i ovim putem zahvaljuju obitelji Dominić na donaciji, ali i svim ostalim sponzorima koji su im do sada pomagali u radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije