Vodstvo kluba najavilo Speedway Grand Prix Challenge

Održana je press konferencija povodom utrke Speedway GP Challenge koja se vozi u subotu, 29. rujna na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu. Vodstvo kluba, a posebno Jurica Pavlic dobro su pripremljeni za jednu od najvažnijih utrka u speedway svijetu.

Zvonimir Pavlic, predsjednik SK Unia rekao je: “FIM nam je još jednom dao tu čast da organiziramo ovako veliku utrku, s obzirom da se već na našem stadionu održao Grand Prix. Dokazali smo da možemo stati uz velike organizatore kao što su Cardiff, Kopenhagen, Prag, Goteborg. Sve je to nastalo iz truda ovih mladih ljudi, medija, publike, a posebno našeg Jurice pred kojim je velik posao u subotu.”

Jurica Pavlic ima priliku osvojiti jedno od prva tri mjesta koja vode u seriju Grand Prix 2013. godine. – Ovo je deset puta teža utrka od Grand Prixa u kojem sam osvojio četvrto mjesto ove godine. Sad ću se još više potruditi da dođem na to postolje jer mi je za dlaku izmaklo na prošloj utrci. Motori su spremni, ekipa je spremna, a i ja sam jer to mi je najveća želja – doći u Grand Prix! Zato pozivam sve na ovu utrku u subotu jer garantirano nijedna vožnja neće proći bez borbe! – poručio je Pavlic.

Od strane Općine Donji Kraljevec koja je poznata upravo zbog speedwaya, a ugošćuje stotine i tisuće navijača iz cijele Europe, zamjenik načelnika Kristijan Baranašić koji se također obratio na presici: “Speedway je velika manifestacija, popunjeni su svi hoteli u okolici, iznimno smo ponosni da se ovakav događaj održava u našem kraju, te posebnu podršku dajemo Jurici kako bi nas još bolje promovirao.”

Organizacija je iste veličine kao i Grand Prix, ali se očekuje još više ljudi s obzirom na odličnu akciju kluba kada je 1300 ulaznica po 10 kn rasprodano u nekoliko sati. Školama je podijeljeno tisuću ulaznica kako bi najmlađi mogli sudjelovati u ovom događaju te svojim navijanjem pridonijeti atmosferi na stadionu Milenium.

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventim, te na stadionu Milenium od ponedjeljka do subote od 12 do 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije