Subotnji nogomet: Međimurje bolje od Mladosti

U susretima 3. HNL Sjever Međimurje je došlo do punog plijena u Prelogu, Nedelišće i Polet osvojili su bod, dok je Čakovec teško stradao doma od Podravine. U međimurskom srazu Mladost je poražena 0:1 od Međimurja golom Kuzmića u 65. minuti.

Nedelišće je u Ždralovima kod Mladosti došlo do boda odigravši 2:2 golovima Međumurca i Pintarića. Polet je u Svetom Martinu na Muri sa Slatinom odigrao bez golova. Čakovec je izgubio od Podravine 2:5. Poluvrijeme je bilo 1:2. Za goste je Valjak zabio četiri gola, a za Čakovčane su strijelci bili Balent i Pono Pintarić.

U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi Rudar je pobijedio Spartaka 2:0 s po jednim golom u svakom dijelu. Sloboda Slakovec je golom u 70. minuti pobijedila Čukovec 1:0. Polet je u Pribislavcu izgubio od Omladinca iz Novog Sela Rok 0:4 primivši dva gola u svakom poluvremenu.

U Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi zapad Donji Koncovčak je bio bolji od Sloge iz Štrigove 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Na istoku Bratstvo je u Savskoj Vesi pobijedilo Romsku vatru 16:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije