Kotoriba: Ekipa iz kralja Tomislava pobjednik uličnog turnira

Subotnjim sportskim sadržajima započelo je obilježavanje Dana Kotoribe. Na igralištu kod starog vrtića odigran je malonogometni turnir Med vulicama. Na turniru su igrale ekipe iz ulica: Ruđera Boškovića, kralja Tomislava, Donji kraj, Matije Gupca, Školska i domaćin – radna ekipa MNK Klub 75.

U polufinalnim susretima sastav iz Ruđera Boškovića pobijedila je ekipu iz Matije Gupca 2:0, dok je Ulica kralja Tomislava bila bolje od Donjeg kraja 7:1. U utakmici za treće mjesto Donji kraj je protiv ekipe Matije Gupca slavio 2:0. Finalni susret bio je zanimljiv i neizvjestan do samog kraja. Pobjednici turnira druge godine zaredom postali su dečki iz ekipe kralja Tomislava i to minimalnom pobjedom protiv sastava iz Ruđera Boškovića 1:0.

Istovremeno je održano natjecanje u gađanju zračnom puškom i potezanju konopa. U gađanju su najbolji bili članovi UDVDR-a ogranak Kotoriba ispred radne ekipa MNK Kluba 75 i Udruge umirovljenika, dok su u povlačenju konopa najbolji bili dečki iz Ulice Ruđera Bošković koji su u finalu bili bolji od radne ekipe MNK Klub 75. Treći su bili predstavnici iz Ulice Kralja Tomislava.

Najboljima u nogometu i gađanju su uručene prigodne majice koje je sponzorirala Općina Kotoriba, dok su pobjednici u povlačenju konopa dobili tekuće osvježenje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije