Mustafa Menzil: Nama je najbitnija pobjeda

Međimurje je danas pobijedilo u susretu 3. HNL Sjever Koprivnicu 4:1 i preuzelo prvo mjesto na tablici. Prva dva gola zabio je Mustafa Menzil iz kaznenog udarca i slobodnog udarca. Osim dva gola Menzil je bio kao i proteklih susreta glavni pokretač igre čakovečkog kluba. Nakon susreta porazgovarali smo s njime.

eMedjimurje.hr: Čestitke na pobjedi i dva gola. Kakav je vaš komentar susreta:

Menzil: Hvala lijepa na čestitkama. Iako je rezultat visok, nije bilo lako. Za oko utakmica nije bila dobra, ali nama je najbitnija pobjeda. Tu su i tri boda te prvo mjesto.

eMedjimurje.hr: Dugo ste lomili Koprivnicu, prvi dio usprkos prigodama bez gola, a nakon toga dva vaša gola.

Menzil: Prvo poluvrijeme smo propustili četiri prilike, možda malo zabrinjavajuće. Čekali smo da zabijemo gol, da se otvori. Srećom desilo se odmah na početku drugog poluvremena. Kada smo dali taj gol utakmica se otvorila kako smo željeli i završili pobjedom.

eMedjimurje.hr: Kakva je bila priprema za utakmicu, igrali ste u derbiju drugi i prvi.

Menzil: Derbiji su uvijek zanimljivi. Šteta što nemamo veću posjetu. Imamo mladu momčad, spremamo se iz utakmice u utakmicu. Sad imamo četiri kola nazovi malo lakših utakmica gdje očekujemo pobjedu i u sljedećim kolima.

eMedjimurje.hr: Iz kluba je otišlo puno igrača, no vi ste odlučili ostati. Kako to?

Menzil: Prije svega trener Damir Biškup odlično radi. Uz nas četvoricu starijih ovi mladi dečki iz Čakovca dosta su perspektivni. Mi kao stariji im pružamo podršku da se prikažu u najboljem svjetlu.

eMedjimurje.hr: Slijedi još jedan međimurski susret, ovaj put u Prelogu kod Mladosti.

Menzil: Bit će opet derbi. Ja konkretno očekujem pobjedu, kvalitetniji smo, ali neće biti lako.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije