3. HNL Sjever: Međimurje lider, Čakovec bolji od Nedelišća

Međimurje je na stadionu Mladosti pobijedilo vodeću Koprivnicu s visokih 4:1 i preuzelo je mjesto lidera. Nedelišće je opet poraženo, iako su vodili protiv Čakovca na kraju su bili poraženi 2:3. Polet je poražen od Bjelovara 3:0, a Graničar kod Podravine 4:1.

Međimurje je prvi dio s Koprivnicom 0:0 opet ne realiziravši niz izglednih prigoda među kojima se ističu one Kuzmića na samom početku, Halilovića koji je u 24. minuti slabašno pucao i Mesarića koji je s par metara u 32. minuti prebacio gol.

Srećom drugi dio je bio efikasniji. U 50. minuti Mesarić je izborio kazneni udarac, a kapetan Menzil je snažnim udarcem po sredini doveo Čakovčane u vodstvo 1:0. U 69. minuti Koprivnica pogađa okvir gola. U 74. minuti prekršaj za Međimurje iskosa s desne strane. Menzil mjeri bliži kut vratara Markovića i eurogolom podiže prednost na 2:0.

Gol Menzila za 2:0 iz slobodnog udarca

U 76. minuti Skoliber prodire po lijevoj strani, nakon što mu je prvi udarac obranjen opet lopta dolazi do njega i posprema ju od prečke u gol za 3:0. U 84. minuti vratar Međimurja Šafarić brani dva udarca za redom iz neposredne blizine. Novko prodire po lijevoj strani minutu nakon toga, ubacuje na suprotnu stranu gdje Halilović glavom šalje loptu u gol za 4:0. Pri kraju susreta kazneni udarac za goste kojeg realizira Tucaković za konačnih 4:1.

U međimurskom derbiju Čakovec je bio bolji od Nedelišća. Čakovec je poveo 0:1 golom Pone Pintarića, a na 1:1 vraća Vizinger što je i rezultat poluvremena. U nastavku Jagec preokreće rezultat u korist domaćina koji vodi 2:1. No Čakovec uzvraća s dva gola Karla Balenta i odnosi pobjedu 3:2.

Polet je poražen od Bjelovara 3:0. Poluvrijeme je bilo 2:0. U nastavku je Polet imao neke prigode koje nije realizirao, a Bjelovarčani su trećim golom potvrdili pobjedu. U Ludbregu je Podravina pobijedila Graničar 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Jedini gol za Kotoripčane zabio je Klekar iz slobodnog udarca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije