Kup: Nedelišće ispalo, Čakovec i Mladost prošli nakon jedanaesteraca

Odigrano je 15 susreta šesnaestine finala Međimurskog nogometnog kupa. Kako to već obično biva neki favoriti stradaju tamo gdje se najmanje nadaju. Najveći skalp uzela je Mladost iz Palinovca koja je pobijedila prošlogodišnjeg finalistu i člana 3. HNL Sjever, ekipu Nedelišća.

U Palinovcu Mladost zaustavila Nedelišće

Mladost je slavila rezultatom 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. Pušćine je poraženo od Međimurca 1:2 nakon što su gosti otišli na poluvrijeme s dva gola viška. Hodošan je s 3:1 ispratio Spartak. Prvi je dio završio 2:1.

Strahoninec je kod kuće poražen od Graničara iz Kotoribe 0:2 s dva gola na početku drugog poluvremena. Plavi su u Peklenici 3:0 pobijedili Šenkovec s jednim golom u prvom dijelu i dva u nastavku.

Croatia je u Orehovici pobijedila Dinamo Palovec 2:1 nakon što su gosti dobili poluvrijeme 0:1. Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi poraženo od BSK-a 1:3. Poluvrijeme su dobili igrači iz Belice 0:2.

Mali Mihaljevec je s Mladosti iz Preloga odigrao 3:3. U izvođenju jedanaesteraca uspješnija je bila Mladost. Ekipa iz Preloga bolje je otvorila susret i povela 0:1 golom nakon desetak minuta iz jedne akcije koja je krenula odigravanjem iz kornera.

Poluvrijeme završava 1:3. Mali Mihaljevec je posložio redove u nastavku, zabio dva gola i susret završava 3:3, no Mladost je boljim izvođenjem jedanaesteraca ipak prošla dalje.

Donji Koncovčak je poražen od Centrometala 1:2. Galeb je u Oporovcu s Čakovcem odigrao 1:1. Čakovčani su ipak prošli na jedanaesterce. U Pribislavcu je Polet 2:1 pobijedio Mladost iz Ivanovca. Prvi je dio završio 1:1.

Polet Pribislavec bolji od Mladosti Ivanovec

U Sivici je Dubrava poražena od Poleta iz Svetog Martina na Muri 0:1 golom kojeg su primili u prvom poluvremenu. ČSK je bio domaćin Čukovcu. Gosti su odnijeli visoku pobjedu 6:1 nakon što je već na poluvremenu bilo 3:0.

Trnava je u Goričanu s 3:1 ispratila Trnovec. U Vratišincu su Sokol i Sloboda Slakovec odigrali 0:1. Slakovčani su gol zabili u samoj završnici susreta.

Rezultati šesnaestine finala kupa Međimurskog nogometnog saveza: Pušćine – Međimurec 1:2, Hodošan – Spartak 3:1, Strahoninec – Graničar (K) 0:2, Plavi (Pek.) – Šenkovec 3:0, Croatia – Dinamo (P) 2:1, Jedinstvo (NSD) – BSK 1:3, Mali Mihaljevec – Mladost (Pr.) 3:3 /11 m 2:4/, Donji Koncovčak – Centrometal 1:2, Galeb – Čakovec 1:1 /11 m 3:5/, Polet (P) – Mladost (I) 3:2, Mladost (Pal.) – Nedelišće 3:1, Dubrava – Polet (SMNM) 0:1, ČSK – Čukovec 77 1:6, Trnava – Trnovec 3:1, Sokol – Sloboda (S) 0:1.

Osmina finala, 19.09.2012. u 16:30 h
MEĐIMUREC – MEĐIMURJE
HODOŠAN – GRANIČAR (K)
PLAVI – CROATIA
BSK – MLADOST (Pr.)
CENTROMETAL – ČAKOVEC
POLET (P) – MLADOST (Pal.)
POLET (SMnM) – ČUKOVEC 77
TRNAVA – SLOBODA (S)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije