Odbojkaši Centrometala u četvrtak protiv Varaždina

Odbojkaši Međimurje Centrometala marljivo se pripremaju za novu sezonu. Prije par dana momčad je kompletirana. Kako sa seniorima trenira i nekoliko juniora na treninzima je nazočno čak do 18 igrača.

U momčadi ima par manjih ozljeda (Gotal, Kovač, Harambašić) za koje se u klubu nadaju da će ih uskoro sanirati. Ipak, momčad u ovom trenutku na svakoj poziciji ima više rješenja tako da se to ne bi trebalo odraziti u pripremnom periodu. Dogovoreno je odigravanje više prijateljskih utakmica.

Prva je na rasporedu u četvrtak, 6. rujna u Varaždinu sa početkom u 16:00 sa Varaždin Volleyom. U utorak, 11. rujna momčad odlazi u Zagreb istoimenom domaćinu. Nakon toga u nedjelju, 16. rujna igra se jaki međunarodni turnir Trofej Nedelišća 2012. na kojem uz črečanski klub nastupaju Sisak, slovenski Šempeter i BH premijerligaš Domaljevac.

Nakon toga, za srijedu, 19. rujna dogovoren je revanš sa Varaždincima, da bi jaku provjeru Centrometal imao u subotu, 22. rujna kad gostuje u Mariboru. Moguće da se u međuvremenu dogovori još poneki susret.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije