Sloboda i Rudar petardom ispratili goste

U subotnjim susretima 1. MNL domaćini nisu imali ni malo milosti za goste. Sloboda je u Slakovcu dočekala ekipu Centrometala i pobijedila 5:0. U prvom dijelu domaćin je zabio dva gola te u nastavku još tri. Očito nije bilo umora kod Slakovčana od srijede i kup susreta u Velikoj Gorici.

Istim rezultatom je i Rudar slavio u Murskome Središću protiv Omladinca iz Novog Sela Rok. Rudari su zabili četiri komada u prvom dijelu i jedan u nastavku za pobjedu 5:0. U Pribislavcu Polet je poražen od BSK-a iz Belice 1:2. Polet je dobio poluvrijeme 1:0, no BSK je u nastavku s dva gola preokrenuo rezultat i došao do pobjede s time da treba naglasiti da nisu realizirali čak dva kaznena udarca.

U 2. MNL zapad Napredak je poražen u Gornjem Kraljevcu od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 0:4. Gost je već na poluvremenu imao veliku prednost od tri gola, a u drugom su poluvremenu još jednim golom samo zapečatili sudbinu domaćina.

U 3. MNL zapad Donji Koncovčak nije imao puno problema s Plavim 1975 koje su pobijedili rezultatom 3:0. Sutra u 10:30 sati u 3. MNL istok igraju Eko Sveti Križ i Bratstvo Savska Ves, a svi ostali počinju od 17:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije