3. HNL Sjever: Derbi Poletu ili Međimurju?

U 3. kolu 3. HNL Sjever Polet u Svetom Martinu na Muri dočekuje u 16:30 sati Međimurje u prvom ovosezonskom međimurskom derbiju. U najavi susreta trener Poleta Krešimir Šenji rekao je da ne može računati na ranije ozlijeđenog Zorana Šardija te Marka Sobočana koji je u prošlom kolu dobio dva žuta kartona. Igor Šoštarić je registriran i moći će igrati.

Ovaj susret vidjeli smo u Čakovcu na turniru Porcijunkulovo kada je Međimurje bilo bolje 2:0 nadigravši Polet. Šenji je rekao da je pratio rad Biškupa i ekipe koja zaslužuje maksimalan respekt.

U ranijoj najavi susreta čakovečki strateg Damir Biškup je izjavio da ne očekuje neku veliku promjenu u postavi i igri Poleta s obzirom na čakovečku utakmicu. Želja je najmanje bod i vratiti se neporažen s gostovanja, a ako je moguće i osvojiti sva tri boda.

Vani je vrijeme idilično za nogomet, ni pretoplo ni prehladno. Vjerujemo da će susret privući puno nogometne publike i nadamo se da će klubovi biti na razini da pruže zanimljiv i atraktivan nogomet koji će potvrditi epitet međimurskog trećeligaškog derbija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije