Najava četvrtog kola 2. međimurske lige istok

Najava četvrtog kola 2. međimurske lige istok

Vodećeg Dinama očekuje teško gostovanje u Podbrestu

U 2. Međimurskoj ligi-istok nakon tri odigrana kola vodeći na prvenstvenoj ljestvici je Dinamo iz Domašinca sa maksimalnim učinkom u prva tri prvenstvena kola koji čvrsto drži čelnu poziciju. Izvršni direktor kluba Josip Đurkin odlično je posložio ekipu koja je izuzetno kvalitetna te je spoj mladosti i iskustva. Ekipu kvalitetno vodi Robert Težački koji i igra dok je u vrhunskoj formi Stjepan Krznar Čepa koji je sa 6 pogodaka vodeći strijelac lige. Ove nedjelje u 4. kolu očekuje ih u Podbrestu teško gostovanje protiv Budućnosti i ako ga neokrznuti prođu tada su i najozbiljniji kandidat za prvo mjesto.

>>> Najava utakmica 4. kola 1. međimurske lige

Borac PMP iz Turčišća najugodnije iznenađenje u ova prva tri kola zauzima drugo mjesto sa sedam osvojenih bodova. Rajko Gavez predsjednik kluba najzaslužniji je što Borac PMP ostvaruju odlične rezultate. Tu je i Josip Ribić koji odlično igra dok je dosad postigao i tri pogotka. Jedino su hendikepirani povredom Branka Vlaha, odličnog ligaškog vratara koji se oporavlja od teške ozlijede, ali smo sigurni da će ubrzo stati između vratnica jer takvu volju i želju malo tko ima da sanira što prije ozljedu. Nedjelja im donosi utakmicu sa uzdrmanom Mladosti iz Svete Marije zbog prekida i u kojoj će zasigurno utakmica biti borbena i neizvjesna ali ipak domaćin je u prednosti.

U Orehovici se sastaju Croatia i Galeb ekipa koje su jako loše ušle u prvenstvo stoga će utakmica biti borbena i neizvjesna. Drava iz Donjeg Mihaljevca sa pobjedom, neriješenim te porazom dočekuje Hodošan koji s obzirom na kvalitetu ekipi ne može biti zadovoljan učinkom kroz tri odigrana kola te trenutnim desetim mjestom na prvenstvenoj ljestvici.

Draškovec sa pobjedom i dva poraza ugošćuje Dubravu iz Sivice koja je u dva navrata slavila te jednom izgubila. Zasigurno će domaćin učiniti sve da dođe do bodova dok se tu otvara velika šansa gostima da preko brzih kontri ostvare za njih povoljan rezultat.

Nakon drugog vremena – susjedski vječiti derbi Trnava i Kraljevčan 38

Nakon dugi niz godina u Goričanu se ponovno odigrava vječiti derbi susjeda Trnave i Kraljevčana 38. Trener domaćina Branko Vlah te gostiju Dubravko Mišćin zasigurno kreću u sa napadačkom formacijom na pobjedu jer ona u ovakvim susretima više vrijedi nego nad kojim god protivnikom. Stoga se očekuje odlična nogometna utakmica sigurno pred velikim brojem gledatelja.

Dubrovčan iz Donje Dubrove trenutno treća ekipa prvenstva sa dvjema pobjedama i porazom  te koja je uz vodećeg Dinama i najefikasnija ekipa lige ugošćuje Graničar iz Novakovca koji je ostvario pobjedu te dva neriješena rezultata. Uz to domaćin ima u svojim redovima izuzetno raspoloženog  Benjamina Brljaka koji je postigao pet pogodaka te je po nama i favorit ove utakmice.

ČSK iz Čekovca trenutno posljednja ekipa na prvenstvenoj ljestvici ugošćuje Vidovčan koji je ostvario dvije pobjede uz jedan poraz. Ova utakmica sigurni smo biti će borbena i neizvjesna jer domaćin jednostavno mora prekinuti niz poraza dok su gosti kvalitetna i uigrana ekipa.

LISTA  STRIJELACA

6 zgoditka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
5 zgoditaka – Gregor Bunc (Hodošan), Benjamin Brljak (Dubravčan)
4 zgoditka – Josip Igrec (Drava DM)
3 zgoditka – Dejan Švenda (Dubravčan), Josip Ribić (Borac PMP), Zoran Strahija (Hodošan), Tino Sabol (Dubrava), Robert Katanec (Trnava), Bruno Dodlek (Budućnost P), Nenad Borovec (Dinamo D)

KAZNA ISKLJUČENOM IGRAČU

ČSK – Dejan Bašnec (3209) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije