Najava utakmica 4. kola 1. međimurske lige: Derbi kola Sloboda – Centrometal

DERBI KOLA SLOBODA – CENTROMETAL

Nakon 3 odigrana kola u najkvalitetnijoj Međimurskoj ligi vodeća ekipa sa maksimalno 9 osvojenih bodova je ekipa Centrometala iz Macinca. Ekipu odlično vodi Marko Zavrtnik kvalitetni nogometaš kojeg je ozljeda nakratko udaljila sa terena ali ubrzo će se vratiti jer sa njim je ekipa kudikamo kvalitetnija i jača.

Klubu je pristupio Marijan Dumančić vrsni golgeter koji je postigao tri pogotka, dok je najbolji strijelac lige i kluba Nenad Vibovec. Subota donosi u Slakovcu derbi kola u kojem Sloboda uzdrmana porazom u Pušćinama, te utakmicom u tjednu onu u KUP-u u Velikoj Gorici u kojoj su poraženi 4:0 ugošćuje vodeći Centrometal. I dok će domaćin vođen odličnim trenerom Stjepanom Petekom sve učiniti da njegova ekipa dođe do pobjede gostima iz Macinca leži igra slakovčana koje su minulog prvenstva u gostima pobijedili 4:1 a kod kuće  3:0.  Zasigurno će biti to pravi derbi odigran pred sigurno velikim brojem gledatelja.

RUDAR – OMLADINAC/NSR

Rudar sa pobjedom, neriješenim rezultatom i porazom, bez Matije Zadravca koji odslužuje kaznu od tri žuta kartona ugošćuje Omladinac koji je u prošlom kolu u Čakovcu savladao Slogu i ostvario prvu proljetnu pobjedu. I jedna i druga ekipa krenut će po pobjedu s obzirom da  treneri obiju ekipa Srša i Vugrinec gaje napadački nogomet.

SPARTAK – SLOGA

Spartak iz Male Subotice u minulom je kolu nanio prvi prvenstveni poraz BSK-u te sa dvije ostvarene pobjede dočekuje čakovečku Slogu koja je bitno oslabljena neigranjem nekoliko igrača zbog ozljeda dok im je i u prošlu kolu isključen Ivica Vugrinec koji je kažnjen dvije utakmice nastupa. S obzirom na formu Spartaka sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje.

SOKOL – ČUKOVEC 77

Sokol uzdrman sa tri poraza ugošćuje Čukovec 77 koji je ostvario 2 pobjedi i jedan poraz. I dok iskusni gosti iz Čukovca oslabljeni neigranjem Denisa Pokosa koji je kažnjen sa dvije utakmice neopterećeni odlaze u Vratišeinec odigrati što bolju utakmicu samim time i ostvariti što bolji rezultat a domaćin  jednostavno mora dobiti utakmicu.

DINAMO/P – NAPRIJED

Bez pobjede sa dva neriješena rezultata te jednim porazom Dinamo iz Palovca ugošćuje najugodnije iznenađenje u ova tri kola ekipu Naprijeda iz Cirkovljana koju odlično vodi Dušan Podgorelec i koja ima stopostotni učinak.

Palovčani koje vodi Zoran Kraljić uz respekt prema gostima sigurno će sve učiniti nebi li ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu a dali će im to uspjeti doznat ćemo poslije utakmice. U svakom slučaju također se očekuje odlična utakmica.

POLET – BSK

Nekad najveći sportski događaj ili vječiti derbi Poleta i BSK-a danas je obična utakmica bez imalo sportskog naboja. Polet na posljednjem mjestu još i k tome oslabljen neigranjem Damira Vrbanca koji utakmicu  pauzira zbog tri žuta kartona, BSK sa dvije pobjede te sa jednim porazom je ipak igrački kvalitetniji te je u ovoj utakmici veliki favorit.

MLADOST/I – PUŠĆINE

Najveće razočaranje prvenstva momčad Mladosti iz Ivanovca koja je ostvarila tri poraza ugošćuje Pušćine koje su pobijedile Slobodu što potvrđuje da se radi o kvalitetnoj ekipi. Još i k tome domaćin je bez Kamenara koji je kažnjen sa tri utakmice te će morati uložiti puno napora ako želi doći do prve prvenstvene pobjede.

MLADOST/P – PODTUREN

Mladost iz Palinovca trenutno osma na prvenstvenoj ljestvici ugošćuje Podturen koji je u prošlom kolu pod vodstvom novog trenera Ivana Hamonajca ostvario prvu pobjedu. Mladost odlično igra na svom terenu te bi trebala ostvariti pobjedu ali također i podturenčani se nadaju povoljnom rezultatu. Utakmice 4. kola odigravaju se u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije