KAŠTELU međimurski odbojaški Kup

U subotu je u NGC Aton u Nedelišću odigrana završnica odbojkaškog Kupa Međimurja u odbojci za seniorke. Prvo su se u utakmici za treće mjesto sastale ekipe Štrigove i Čakovca. Očekivano je pobjedu odnijela ekipa Štrigove 3:0.

Drugoligašice iz Štrigove prvi set bile su vrlo uvjerljive i osvojile ga 25:15. U drugom setu veteranke iz Čakovca povele su 15:7. No tada slijedi serija od 16 uzastopnih poena Štrigovčanki na servis Monike Lovrec, set završava 25:17. Treći set bio je vrlo neizvjestan. Čakovčanke su došle do set lopte koju nisu iskoristile, na kraju je 26:24 za Štrigovu. Kod njih je najbolja bila Ana Stanković, a kod Čakovčanki Sara Golubić.

Kaštel je osvojio međimurski Kup


Niti finalna utakmica nije ponudila veliku dramu. Kaštel iz Pribislavca opravdao je ulogu favorita i u tri seta došao do novog trofeja protiv Nedelišće Eltinga kojemu je ovo bio prvi nastup u finalu. Prvi set su djevojke iz Pribislavca lagano dobile sa 25:15. Drugi set je vodstvo Kaštela od 8:0 Nedelišće stiglo kod 12:12, ipak na kraju 25:18. U trećem setu neizvjesno do desetog poena, potom opet dominacija Kaštelanki za 25:14. Kod Kaštela najbolja Inka Varga, kod Nedelišće Eltinga to je bila Maja Cmrečnjak.

Prvi nastup u finalu Nedelišće Eltinga


Na kraju natjecanja su članovi Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Međimurske županije Danijela Prprović i Jadranko Kirić podijelili pehare za prve tri ekipe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije