Novi nogometni stadion u Prelogu?

Nogometni klub Mladost iz Preloga nedavno je dobio novog predsjednika Josipa Zvonareka. Mladost je u 3. HNL – Sjever otvorila prvenstvo s dva gostovanja u kojima je minimalno poražena kod Koprivnice 3:2 i ovog vikenda remizirala kod Virovitice 2:2. Već smo najavljivali i rekonstrukciju igrališta u Prelogu pa smo o ovim temama porazgovarali sa Zvonarekom koji je dugogdišnji član predsjedništva i aktivan nogometaš u veteranima.

Početkom sezone Zvonarek je donekle zadovoljan jer je na dva gostovanja osvojen bod, no ostaje žal iz Koprivnice gdje nije dosuđen kazneni udarac kod 3:2. U prvoj ekipi trenunto je 16 igrača, a oni koji su otišli izrazili su veće želje nego je klub mogao ispuniti. Zvonarek se nada da će prva ekipa uz treninge i podršku biti u sredini tablice.

Što se tiče informacija o sanaciji igrališta puno toga ovisi o gradu Prelogu. Stadion je star i derutan i treba se nešto napraviti. Govorilo se o sanaciji, a postoji i mogućnost izgradnje novog stadiona o čemu će se znati kroz dva ili tri tjedna.

Što se tiče rada samog kluba osnovna je Nogometna škola s ekipama U8, U10 i U12, klub ima pionire i juniore te veterane.

U klubu namjeravaju iduće godine obilježiti 100 godina nogometa u Prelogu jer je u Budimpešti u arhivu nađen i tekst i foto materijal koji potvrđuje stoljetnu nogometnu tradiciju u Prelogu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije