Ekipa Labud Jamaha pobjednik 4. Dravske regate

Dvanaest ekipa našlo se na startu ovogodišnje 4. Dravske regate koja je u nedjelju, 26. kolovoza održana na kanalu HE Dubrava. Uspješan organizator ekipnog natjecanja u veslanju bio je Nautički klub Fljojsar iz Donje Dubrave.

Riječ je o jedinstvenom i nadasve atraktivnom događaju koji svake godine privlači sve veći broj navijača i posjetitelja. Start utrke bio je kod mosta u blizini Svete Marije, a cilj u Donjoj Dubravi kod privezišta za čamce. Ekipu čine četiri veslača koji u dravskim čamcima duljine veće od 4,5 metara, trebaju što brže odveslati četiri kilometara dugu stazu.

U vremenu od 21 minute i 21 sekunde prvi su na cilj stigli članovi ekipe Labud Jamaha iz Preloga u sastavu Milivoj Mustak, Mladen Krčmar, Božidar Hus i Josip Novak – Pajdo. Na drugo mjesto plasirala se ekipa imena Podravska krv iz Podravine, dok je treće mjesto osvojila ekipa Tenis kluba Dubravčan iz Donje Dubrave.

Najboljim posadama predsjednik donjodubravskih nautičara Dražen Miser je uručio pehare. Druženje je nastavljeno ispod šatora uz svirku Aquarius benda i ugostiteljsku ponudu Caffe bar Stop.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije