3. HNL: Pobjede Međimurja i Nedelišća, Mladosti gostujući bod

Nogometaši Međimurja na stadionu Mladosti u Čakovcu pobijedili su Croatiu iz Grabrovnice 3:1. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu. U prvom dijelu više zicera s jedne i druge strane, za vrelinu i sparinu koja je vladala vidjeli smo odličan prvi dio. Treba pohvaliti i vratare Deana Šafarića i Hrvoja Zdelara na nekoliko izvrsnih reakcija.

U nastavku put do mreže pronalaze Čakovčani, strijelac je Dodlek iz slobodnog udarca u 55. minuti. Oštra prizemna lopta u vratarevu stranu koji se nije dobro postavio u ovoj situaciji.

U 66. minuti kazneni udarac za Međimurje izborio je Halilović. Siguran realizator bio je kapetan Mustafa Menzil i na semaforu je 2:0.

Dvije minute nakon toga Croatia smanjuje na 2:1 golom Begovića glavom i opet se unosi napetost u susret. U 84. minuti nakon brojnih prigoda strijelac je Skoliber koji potvrđuje pobjedu. Teška i zaslužena pobjeda Čakovčana uz brojne prigode s obje strane koje su ostale neiskorištene.

Nedelišće je pobijedilo Podravinu 2:0 eurogolom Danijela Jageca u prvom poluvremenu i prvim službenim golom u dresu Nedelišća Davora Piškora u nastavku susreta.

Virovitica i Mladost Prelog su remizirali 2:2. Golom Balenta povela je naša ekipa, no na poluvremenu domaćim ima 2:1. U nastavku Balent drugim golom i konačnim rezultatom 2:2 donosi Mladosti bod.

Križevci su pobijedili Polet 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Boris Hren iz kaznenog udarca vraća na 1:1, no Križevci drugim golom slave na kraju 2:1.

Slatina je bila bolja od Čakovca 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a čakovečki strijelac je bio Nenand Hanc, novopridošli igrač iz Novog Marofa. U nastavku susreta Slatina zabija dva gola i rezultatom 3:1 osvaja tri boda.

Ivančica je nadvisila Graničar iz Kotoribe 5:2. Prvo poluvrijeme Kotoripčani su izgubili 5:0, da bi golovima Emanuela Matoteka u nastavku smanjili rezultat na 5:2.

3. HNL – Sjever 2. kolo
Virovitica: VIROVITICA – MLADOST (Prelog) 2:2
Križevci: KRIŽEVCI – POLET (Sveti Martin na Muri) 2:1
Čakovec: MEĐIMURJE – CROATIA (Grabrovnica) 3:1
Slatina: SLATINA – ČAKOVEC 3:1
Ivanec: IVANČICA – GRANIČAR (Kotoriba) 5:2             
Dunjkovec-Pretetinec: NEDELIŠĆE – PODRAVINA 2:0

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije