U Globetki ponovno vruće

Velike vrućine te godišnji odmori koji su u tijeku, uvjetovali su dolazak nešto manjeg broja trkača na 4. kolo kros lige Globetka, pa je utrku na stazi duljine 7,8 km završilo četrdeset i dvoje trkačica i trkača. U konkurenciji muškaraca pobijedio je član AK Međimurje Martin Srša s rezultatom 30:05, dok je kod žena najbolja bila Božica Horvat također članica AK Međimurje sa 37:52.

U ukupnom poretku nakon održanih četiri kola kod muškaraca u vodstvu je Marjan Huzjak individualac iz Novog Sela Rok, drugi je Mario Horvat iz Malog Mihaljevca član AK Međimurje, a treći Zvonko Horvatić iz Čakovca član AK Međimurje. Kod žena na prva tri mjesta nalaze se članice AK Međimurje i to na prvom mjestu Božica Horvat iz Čakovca, na drugom Smiljana Janžek iz Nedelišća i treća Ivanka Horvat iz Malog Mihaljevca.

Peto kolo Kros lige Globetka održati će se u utorak 9. listopada s početkom u 17 sati, a posljednje šesto kolo u subotu 17. studenog u 14 sati.

Osim ova dva kola trkačke lige u Globetki u Međimurju će se do kraja sezone održati još nekoliko utrka. Krajem ovog tjedna u petak 24. kolovoza te tjedan dana kasnije 30. kolovoza u Prelogu su u 18 sati na rasporedu 9. i 10. kolo trkačke lige na preloškoj Marini, a u subotu 25. kolovoza trkače očekuje nastup na Utrci Grada Mursko Središće koja započinje u 17 sati. Jesenski kros za učenike osnovnih i srednjih škola te građane održat će se u čakovečkom parku u subotu 20.11. u 11 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije