Klub odbojke na pijesku te Domino bar osvajači turnira u Držimurcu Strelcu

Već treću godinu zaredom Udruga mladih iz Držimurca i Strelca pokazala je da je sve moguće “kad se male ruke slože”, organizirajući sada već tradicionalni noćni turnir u odbojci na pijesku u muškoj i ženskoj koknurenciji.

Dvadeset članova udruge je sva 3 dana održavanja turnira naporno radilo da organizacijska razina bude na visokom nivou. Ispod velikog šatora u petak je bila odlična zabava koju je priredio Skandal Band, privukavši veliki broj posjetitelja iz sela i šire okolice.

Uz razne automat igre, u subotu su ekipe i posjetitelje zabavljali tamburaši Svirci, a svježu noć je je zagrijala unikatna atrakcija koju su priredili članovi udruge – sexy car wash. Za vrijeme trajanja cure su dobivale glasne ovacije od muškog dijela publike. A na terenu, sasvim druga priča. Za titulu najboljeg se borilo 13 ekipa u muškoj konkurenciji i 5 u ženskog. U petak se odigrala cijela ženska skupina i jedan dio muške, dok su u subotu na terenu bile samo muške ekipe.

U nedjelju, u muškoj konkurenciji treće mjesto je osvojila ekipa Bauštela pobijedivši ekipu OPG Vrzan. U finalu su se našli prošlogodišnji finalisti, KOP i eMedjimurje.hr. Za Klub odbojke na pijesku nastupili su zaljubljenici u odbojku iz Čakovca, dok su za eMedjimurje.hr opet nastupala braća Šegović. Naspram prošlogodišnjem finalu, koji je bio jako napeti, ove godine je KOP bez većeg otpora uzeo titulu najboljeg.

Sasvim druga priča je bila u ženskoj konkurenciji.

U finalu su se sastale ekipe CB Domino Auto otpad Grandy i CB Sara. U prvom setu CB Sara je izgubila, da bi se u drugom setu vratila u igru. U trećem setu se moglo gledati odbojku na svjetkoj razini, uz bučno navijanje publike i poene koji su trajali više od 20 izmjena. Na kraju su ipak pobijedile cure koje su igrale za CB Domino Auto otpad Grandy, i tako odnijele prvo mjesto.

– Posebno bih se zahvalio svim članovima udruge, koji su pomogli na bilo koji način u organizaciji te svim posjetiteljima i ekipama koje su sudjelovale na našem turniru uz obećanje da ćemo turnir održati i slijedeće godine. Prema Vašim pozitivnim kritikama, vjerujem da je turnir završio na opće zadovoljstvo svih posjetitelja – riječi koje je uputio predsjednik udruge Rajko Sakač, kojie ujedno podijelio i pehare, novčane nagrade i jumbo pizze za najbolje ekipe.

Sponzori turnira

Auto otpad “GRANDY” – Strelec, Caffe Bar Domino – Palovec, Kavana Kocka – Mala Subotica, eMedjimurje.hr – Mala Subotica, Bojan graditeljstvo – Držimurec, Servis Marodi – Držimurec, Rotor Stator – Držimurec, OPG Horvat – Držimurec, OPG Sakač – Strelec, GroGrad – Strelec, Frizerski salon “Glamour” – Strelec, DVD Držimurec Strelec, NK “Omladinac” Držimurec Strelec, Bauštela – Donji Hrašćan, OPG Srpak – Palinovec, Caffe bar “Anda” – Palinovec, Krika cerade – Nedelišće, Općina Mala Subotica, Dražen Horvat i Dejan Horvat.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije