Sportski vikend

3. HNL Sjever: Počinje boj za prvenstvene bodove, Međimurske nogometne lige: Od ovog vikenda svi u akciji; Međimurec 2012: Međunarodni turnir visokog ranga; Punčec Open: Danas polufinala, sutra finale; Odbojka na pijesku: 3. noćni turnir Udruge mladih Držimurca i Strelca; Rukomet: Memorijalni turnir u Vratišincu; Kampovi: Plivanje i stolni tenis u Čakovcu.

Ovog vikenda počinje 3. HNL Sjever. U subotu u 17:30 sati Nedelišće na stadionu Mladosti u Čakovcu dočekuje novog člana lige Viroviticu. U isto vrijeme svoj prvijenac u ligi imat će Polet u Svetom Martinu na Muri protiv Podravca iz Virja. Međimurje gostuje kod prošlogodišnjeg prvaka Mladosti iz Ždralova, a Mladost iz Preloga je gost Koprivnici. Graničar u nedjelju u Kotoribi otvara prvenstvo sa Slatinom. Čakovec je odgodio svoj domaći susret s Bjelovarom za sredinu rujna.

Kreću i dvije treće međimurske lige tako da će svi nogometaši biti u akciji. Jedino će Hajduk iz Brezja u 3. MNL zapad biti na “prisilnom” odmoru jer je Krištanovec odustao od natjecanja. Polovica drugog kola 1. MNL riješit će se u subotu od 17:30 sati kada se sastaju Rudar – Sloga Čakovec, Omladinac Novo selo Rok– BSK,  Polet Pribislavec – Naprijed i Sloboda Slakovec – Podturen.

U 2. MNL zapad u subotu igraju Napredak i Bratstvo Jurovec. U 3. MNL istok u nedjelju u 10:30 sati sastaju se Eko i Trnje, dok će svi ostali krenuti u nedjelju od 17:30 sati.

U subotu počinjui juniori koji će od 17:30 sati odigrati prvo kolo kupa. Parovi su Radnički – Dubravčan, Dubrava – Šenkovec, Bratstvo (Savska Ves) – Sloga (Štrigova), Borac – Draškovec, Kraljevčan 38 – Sloboda (Mihovljan), Dinamo (Domašinec) – Omladinac (Mačkovec), Mladost (Sveta Marija) – Plavi (Peklenica).

Ovog vikenda odigrat će se tradicionalni nogometni turnir Međimurec 2012. Uz šest hrvatskih ekipa iz Slovenije dolazi Maribor, iz Austrije Sturm i iz Italije Pescara. U grupi A su Međimurje, Split, Slaven Belupo, Maribor i Dinamo, a u grupi B Hajduk, Sturm, Pescara, Varaždin i domaćin Međimurec. Detalje pogledajte ovdje.

Teniski turnir Croatia Futures Punčec Open polako se primiče kraju. Danas (petak) igraju se dva polufinalna meča u pojedinačnoj konkurenciji i finale parova. Finale je u subotu od 16:00 sati.

Rukometni klub Sokol iz Vratišinca organizira Memorijalni rukometni turnir Danijel & Bajo koji će se igrati na školskom rukometnom igralištu 18. kolovoza od 17 sati. Na turniru će igrati RK Gola, RK Nedelišće, RK Concordia iz Lepoglave, RK Sokol iz Vratišinca, RK Zalaegerszeg iz Mađarske (veterani) i veteranski sastav Sokola.

Udruga mladih Držimurca i Strelca i ove godine organizira tradicionalni 3. noćni turnir u odbojci na pijesku. – Pošto vlada jako veliki interes ekipa za održavanje turnira, i ove godine smo se potrudili da turnir bude još bolji nego prošle godine – poručuju iz Udruge mladih. Po ekipi je moguće prijaviti 4 igrača. Igra se 3 na 3. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna, a turnir se održava u muškoj i ženskoj konkurenciji. Odbojkaški turnir na pijesku započinje danas (petak) i traje do nedjelje (19. kolovoza) na igralištu u Držimurec-Strelcu.

Čakovečki kampovi za djecu Svaki tjedan sport jedan narednog tjedna pružaju mogućnost treniranja dva sporta. Plivanje organizira GPK Međimurje na čakovečkim bazenima i stolni tenis je u Mihovljanu u organizaciji STK Mihovljan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije