NK Rudar želi kvalitetan rad s mlađim kategorijama

U novoj sezoni NK Rudar iz Muskog Središća krenuo je s potpuno novim ustrojem rada s mlađim kategorijama, a sve u cilju poboljšanja kvalitete rada i omasovljenja broja djece koja treniraju i  ulaze u konkurenciju.

U prošloj sezoni s njima je radio poznati trener Darko Rob-Robson vodeći tri ekipe podmlatka i klub mu zahvaljuje na dobrom i korektnom radu. Obzirom što je to preobiman posao za jednog trenera i što od ove sezone imaju jednu kategoriju više, prišli smo potpunoj organizaciji tog segmenta rada.

Tako od ove sezone U-8 (novoosnovano) i U-10 vodi poznati međimurski trener Robi Glavina. U-14 generacija pripala je također poznatom i uspješnom treneru Stanku Totu, dok juniore vodi Leo Sanjković, “friški” trener ali pun volje za učenje i rad i zasigurno će uz dvojicu iskunijih kvalitetno raditi.

Iz kluba pozivaju roditelje da uključe djecu u rad kluba jer smatraju da su ovim potezom dostigli jedan visoki nivo kvalitete rada. Mogu se uključiti djeca već od prvog razreda. Članarina je 50 kuna mjesečno, a djeca poslije svakog treninga dobiju sok, te sendviče na gostujućim utakmicama.

U klubu ne vide bolju i sigurniju budućnost od rada sa djecom i stvaranja svojeg kvalitetnog kadra. To je klupski zacrtani pravac, a uvjet za uspjeh je dovoljan broj uključene djece i kvalitetan rad. Zato, roditelji pošaljite ili dovedite djecu koja imaju afinitet za nogomet.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije