Prekid u Svetoj Mariji, desetka Dubravčana, sedmica Rudara

Počela je prvenstvena sezona 2012./2013. Međimurskih nogometnih liga. Na žalost već se dogodio prvi prekid i to u Svetoj Mariji. Iako je domaćin vodio 1:0 u 70. minuti igrač Mladosti napao je pomoćnog suca zbog čega je susret prekinut.

U 23 susreta domaćini su slavili u 15 susreta, gosti u 3 susreta, dok su 5 susreta završila podjelom bodova Kako su izgledali rezultati prvog kola po ligama pogledajte u nastavku.

1. MNL: Rudar razbio Ivanovčane

Mladost je U Ivanovcu poražena s čak 1:8 od Rudara. Gosti su poluvrijeme dobili 0:1. Početkom nastavka Mladost ne realizira kazneni udarac, no nedugo nakon toga ipak poravnava na 1:1. Nakon toga kataklizma u kojoj ekipa Rudara postiže čak šest golova i slavi sa 7:1.

Mladost je u Palinovcu poražena od Slobode 0:3. Slakovčani su zabili dva gola u prvom dijelu i jedan u nastavku. Podturen i Dinamo Palovec odigrali su 1:1. Palovčani su dobili poluvrijeme 1:0, da bi Podturen u nastavku jednim golom poravnao i došao do domaćeg boda.

 
Pušćine je bilo bolje od Sokola 3:0. Poluvrijeme je završilo 0:0. Nakon što je Pušćine povelo 1:0 nisu realizirali kazneni udarac, ali su nakon toga zabili još dva gola za ukupno tri gola i prva tri boda.

Naprijed je pobijedio Spartak 1:0 zabivši gol u drugom poluvremenu. U Belici je BSK pobijedio Slogu 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:1. Domaćin je s dva gola u nastavku samo potvrdio pobjedu.

1. MNL 1. kolo: Centrometal – Polet (P) 7:1 (subota), Čukovec 77 – Omladinac (NSR) 2:0  (nedjelja u 10,30 sati), Mladost (I) – Rudar 1:7, Mladost (Pal.) – Sloboda (S) 0:3, Podturen – Dinamo (P) 1:1, Pušćine – Sokol 3:0, Naprijed – Spartak 1:0 i BSK – Sloga 4:1.
 

2. MNL zapad: Samo Slobodi sva tri gostujuća boda

U osam susreta samo je Slobodi iz Mihovljana uspjelo doći do punog plijena u gostima. Oni su u Selnici pobijedili Mladost 3:2. Poluvrijeme je završeno 0:1. U nastavku susreta neizvjesna borba i u završnicu se ulazi rezultatom 2:2. Mihovljančani i treći put pronalaze put do mreže i odlaze s tri boda kući.

Venera je s 4:0 bila kod kuće bolja od Drave. Šenkovec je pobijedio 3:1 ekipu Trnovca. Poluvrijeme je bilo 2:1, a gol domaćina u nastavku potvrdio je pobjedu. Mali Mihaljevec je odigrao s Međimurcem 1:1. Gosti su poveli u prvom poluvremenu, a domaćin je jednim golom u nastavku došao do boda.

U Gornjem Mihaljevcu Jedinstvo je preokretom pobijedilo Strahoninec 3:1. Gosti su prvo poluvrijeme dobili 1:0. No u nastavku Jedinstvo zabija tri gola i dolazi do sva tri domaća boda. Plavi su u Peklenici s 5:1 nadvisili Napredak iz Gornjeg Kraljevca. Poluvrijeme je bilo 2:1.

U susretu igranom u Svetom Martinu na Muri Bratstvo Jurovec i Mura Hlapičina razišli su se s miroljubivih 2:2. Domaćin je poveo 1:0, na poluvrijeme se odlazi kod rezultat 1:1. Mura je i preokrenula rezultata na 1:2, no Bratstvo zabija drugi gol za konačnih 2:2. U Novom Selu na Dravi Jedinstvo je s 4:0 ispratilo Štrukovčane zabivši im jedan gol u prvom poluvremenu i tri u nastavku susreta.
 

2. MNL zapad 1. kolo: Venera – Drava (K) 4:0, Šenkovec – Trnovec 3:1, Mali Mihaljevec – Međimurec 1:1, Jedinstvo (GM) – Strahoninec 3:1, Plavi (Pek.) – Napredak 5:1, Bratstvo (J) – Mura 2:2  (igralo se u Svetom Martinu na Muri), Mladost (S) – Sloboda (M) 2:3 i Jedinstvo (NSD) – Hajduk (Š) 4:0.
 

2. MNL istok: Prekid u Svetoj Mariji, desetka Dubravčana

U Svetoj Mariji igrali su Mladost i Draškovec. Na žalost došlo je do prekida u 70. minuti. Domaćin je imao prednost od 1:0, no to nije bio dovoljan razlog domaćem igraču da se suzdrži od napada na pomoćnog suca. Utakmica je prekinuta i vjerojatno će biti registrirana rezultatom 0:3 za Draškovec.

Dubravčan je na svom terenu u Donjoj Dubravi s čak 10:0 porazio ČSK iz Čehovca. Domaćin je zabio tri gola u prvom poluvremenu, a još manje je milosti imao u nastavku kada je sedam puta tresao mrežu ekipe iz Čehovca. Borac je s 3:1 u Turčišću porazio Croatiu. Dobro prvo poluvrijeme donijenilo je domaćinu kapitalnu prednost od 3:0. Orehovčani su u drugom dijelu postigli tek počasni pogodak.

Vidovčan je s 2:1 bio bolji od Budućnosti iz Podbresta. Poluvrijeme je bilo 1:0. Kraljevčan i Drava iz Donjeg Mihaljevca remizirali su rezultatom 1:1. Domaćin je poveo u prvom dijelu, a gost izjednačio u nastavku. Dubrava je bila bolja od Galeba 2:1, a Dinamo je u Domašincu s 6:1 pobijedio Hodošan. Dinamovci su poluvrijeme dobili 2:1, a u nastavku su četiri puta matirali suparničkog vratara za sigurnu pobjedu.
 

2. MNL istok 1. kolo: Graničar (N) – Trnava 3:3 (nedjelja u 10,30 sati), Borac – Croatia 3:1, Dubravčan – ČSK 10:0, Mladost (SM) – Draškovec 1:0 prekid u ’70., Vidovčan – Budućnost (P) 2:1, Kraljevčan 38 – Drava (DM) 1:1, Dubrava – Galeb (O) 2:1 i Dinamo (D) – Hodošan 6:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije