Sportski vikend

Međimurske nogometne lige: Počinju prva i dvije druge lige; Nogometni turniri: Mladi nogometaši u Miklavcu i Brezju; Tenis: Deseta godina ITF Futuresa u Čakovcu; Košarka: Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec; Moto sport: Utrka ubrzanja u Goričanu; Sportski kampovi: Nakon streličarstva u Čakovcu kuglanje.

Ovog vikenda prvim kolom otvara se jesenski dio nogometne sezone 2012./2013. Utakmice prve i dviju drugih liga počinju u 17:30 sati.

1. MNL 1. kolo: Centrometal – Polet (P) (subota), Čukovec 77 – Omladinac (NSR)  (nedjelja u 10,30 sati), Mladost (I) – Rudar, Mladost (Pal.) – Sloboda (S), Podturen – Dinamo (P), Pušćine – Sokol, Naprijed – Spartak i BSK – Sloga

2. MNL zapad 1. kolo: Venera – Drava (K), Šenkovec – Trnovec, Mali Mihaljevec – Međimurec, Jedinstvo (GM) – Strahoninec, Plavi (Pek.) – Napredak, Bratstvo (J) – Mura  (u Svetom Martinu na Muri), Mladost (S) – Sloboda (M) i Jedinstvo (NSD) – Hajduk (Š).

2. MNL istok 1. kolo: Graničar (N) – Trnava  (nedjelja u 10,30 sati), Borac – Croatia, Dubravčan – ČSK, Mladost (SM) – Draškovec, Vidovčan – Budućnost (P), Kraljevčan 38 – Drava (DM), Dubrava – Galeb (N) i Dinamo (D) – Hodošan.

Nakon proslave 50. godišnjice kluba i organizacije Brezijade Nogometni klub Hajduk iz Brezja ovog vikenda organizira turnir za nogometaše do 12 godina. U nedjelju od 10:00 sati na igralištu Hrastje okupit će se osam ekipa. Sudionici turnira bit će Mladost Prelog, Sloga Čakovec, Venera Sveti Juraj na Bregu, Šenkovec, Mali Mihaljevec, Jedinstvo Gornji Mihaljevec, Omladinac Mačkovec i domaćin Hajduk Brezje.

Nogometna škola Međimurje – Čakovec organizira turnir koji će se igrati u subotu i nedjelju na nogometnom igralištu NK Budućnost u Miklavcu. U subotu će igrati selekcije U-10, a u nedjelju U-12 uz početak od 9.30 sati.

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec desetu godinu za redom organizator je međunarodnoga seniorskog teniskog turnira uvrštenog u kalendar Međunarodne teniske federacije koji se boduje za ATP rang listu. Turnir će se održati od sutra kada počinju kvalifikacije do 18. kolovoza za kada je predviđeno održavanje finalnog susreta. Interes za turnir je velik, uz glavni turnir gdje igraju 32 igrača održat će se i kvalifikacije u kojima nastupaju 64 igrača. Za turnir su prijavljeni igrači  iz sedamnaest država.

Košarkaški klub Kotoriba organizira 16. po redu streetball turnir  koji od prošle godine nosi naziv Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec u čast njihovom treneru i velikom čovjeku koji je bio dugi niz godina sinonim za kotoripsku košarku. Turnir će se igrati u subotu u kotoripskom Sportskom parku uz početak od 16:00 sati. Očekuje se nastup ekipa iz Murskog Središća, Donjeg Kraljevca, Ivanovca, Čakovca, Donje Dubrave, Koprivnice, Kotoribe i drugih naselja. Kao i svake godine, organizirano je natjecanje u gađanju trica, na koje se mogu prijaviti svi, od igrača do gledatelja.

Petu godinu za redom Metalni racing team okuplja najbrže vozače utrka ubrzanja na 400 m iz Hrvatske i okolnih zemalja. Po prvi puta ove godine uvodi se i klasa skuter 50 ccm. One najbolje očekuje bogati nagradni fond od 10 000 kuna i pehari. Za posjetitelje je pripremljen vrlo uzbudljiv i zanimljiv street fighter program kojeg će izvoditi Moto spirit team iz Slovenije. Početak službenog dijela je u nedjelju u 15:00 sati.

Svaki tjedan sport jedan nastavlja se u Čakovcu. Nakon streličarstva koje je bilo ovog tjedna kampovi se idućeg tjedna nastavljaju kuglanjem u organizaciji Kuglačkog kluba Željezničar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije