Postavljeni novi aluminijski golovi u Svetom Martinu na Muri

Postavljeni novi aluminijski golovi u Svetom Martinu na Muri

U Nogometnom klubu Polet iz Svetog Martina na Muri događaju se brojne stvari. Na web stranici www.nk-polet-smnm.hr uz brojne vijesti o klubu može se vidjeti video isječak prošle utakmice s najzanimljivijim trenucima utakmice i naravno golovima. Već ove nedjelje slijedi veliki derbi koji bi mogao odlučiti jesenskog prvaka kada će lider Polet gostovati kod drugoplasiranog BSK-a iz Belice koji ima samo bod manje.

Na Poletovoj web stranici se opisuju posljednje aktivnosti: “Proteklog tjedna na glavnom igralištu NK “Polet” u Sv. Martinu na Muri postavljeni su novi aluminijski golovi, dok je na pomoćnom igralištu u ponedjeljak 18.10.2011. godine posađeno 150 tuja.

Prošlog tjedna naša vrijedna uprava, igrači i simpatizeri kluba postavljali su nove aluminijske golove na glavnom igralištu. Otkopavali su se stari čelični golovi koji su bili postavljeni pred 33 godine, a postavljali novi moderniji aluminijski golovi koji se mogu po potrebi vaditi van iz zemlje.

Stari čelični postavljeni su davne 1978. godine kad je NK “Polet” bio prvak lige “Centar Mursko Središće” i prelazio u viši rang natjecanja u 2. Međimursku ligu. U ponedjeljak 18.10.2011. godine na pomoćnom terenu iza golova posađeno je 150 sadnica tuje koje će činiti živu ogradu oko igrališta.

U narednom razdoblju bit će posađeno još oko stotinjak sadnica. Tako sad uz nove svlačionice, prostorije kluba, podzemno navodnjavanje glavnog i pomoćnog terena i nove golove imamo odlične uvjete za igru i trening. Na kraju zahvaljujemo članovima uprave, igračima svih kategorija i svim navijačima i simpatizerima kluba na pomoći.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije