Nogometna škola Sveti Martin

Početkom priprema za novu sezonu 2012./2013. došlo je do nekih promjena u mlađim kategorijama NK Polet Sveti Martin na Muri. Najznačajnija promjena je osnivanje najmlađe kategorije U-6, dječaka rođenih 2006. i mlađih.

Nakon uspješno završene prošle sezone u kojoj su mlade nade Poleta osvojile jedan naslov prvaka Međimurja te dva naslova svojih skupina te jedno drugo mjesto, jedno četvrto i jedno peto mjesto, u ponedjeljak 16. srpnja 2012. počele su pripreme za nadolazeću sezonu. Sve kategorije treniraju tri puta tjedno na igralištu NK Polet te je predviđeno i nekoliko pripremnih utakmica u svakoj kategoriji pred početak natjecateljske sezone.

Osnovana je nova dobna kategorija i to dječaka do 6 godina starosti. Zbog toga je došlo do određenih kadrovskih promjena unutar škole nogometa. Tako je novu kategoriju U-6 preuzeo dosadašnji trener momčadi U-8 Andrej Goričanec. Umjesto njega na mjesto trenera momčadi U-8 (početnici) dolazi Mihael Lajtman iz Selnice.

Kategorija U-10 (limači) i dalje ostaje pod vodstvom Mihaela Breznika. Umjesto momčadi U-12 (mlađi pioniri) Stjepan Perčić od naredne sezone preuzima momčad U-14 (pioniri) koju je do sada vrlo uspješno vodio Mladen Brezovački.

Tom promjenom momčad U-12 (dječaci rođeni 2000. i mlađi) ostala je bez trenera pa je zbog toga angažiran Saša Mihalić iz Lopatinca. Trener juniora (1994. i mlađi) ostaje kao i do sada Zdravko Modlic. Trener svih golmana mlađih kategorija je Ivan Đurkin.

Na inicijativu Poletove škole nogometa koju su podržali i neki drugi klubovi prijedlog je da se osnuje jedna kvalitetna liga na području Međimurskog i Varaždinskog nogometnog saveza u kojoj bi se natjecali juniori i kadeti. Za sada to je samo inicijativa te ćemo u budućnosti vidjeti hoće li se sprovesti u praksu.

Škola nogometa i dalje vrši upise te se pozivaju svi zainteresirani mladi nogometaši iz Svetog Martina na Muri, ali i ostalih mjesta, da se pridruže školi te postanu članovi Poleta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije