Biciklistički klub PULS na Panonskom maratonu

Protekle se nedjelje održavao  tradicionalni biciklistički maraton tri države pod nazivom Panonski maraton. Panonski maraton je međunarodna biciklistička priredba koja ima za cilj popularizirati biciklistički sport, zabavu i druženje.

Ovogodišnji organizator je bio KK Lendava te je u Lendavi bio i start maratona. Najduža trasa (105 km) prolazila je kroz Sloveniju, Mađarsku te kroz naše Međimurske gorice. Ove godine maratonu se odazvao respektabilan broj članova  BK PULS,  25 zaljubljenika u taj sport.  Posebno treba istaknuti članove Dinu Pavlica, Luku Šprajca, Zvonimira Radotića i Robertina Vidovića koji su maraton završili s prvom skupinom vozača te su trasu od 105 km odvezli za 2 sata i 35 minuta.

Desio se i jedan pad na spustu iz Železne Gore, ali na sreću bez većih ozljeda. Osim BK PULS, maratonu se odazvalo još nekoliko klubova iz Međimurja  te su se ove godine predstavili u zaista velikom broju. Čestitke svim sudionicima i pohvala KK Lendava na odličnoj organizaciji ove biciklističke priredbe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije