Bogata nogometna nedjelja

Bogata nogometna nedjelja

Kup: Naprijed bolji od Kraljevčana

U prvom susretu 1. kola kupa Međimurskog nogometnog saveza Kraljevčan ’38 je poražen u Donjem Kraljevcu od Naprijeda iz Cirkovljana 1:2.

Pripremni susreti trećeligaša: Pobjeda Nedelišća, porazi Međimurja i Mladosti

Nedelišće je gostovalo u Macincu kod Centrometala gdje je slavilo 2:1. Centrometal je dobio prvo poluvrijeme 1:0, a Nedelišće je u nastaku preokrenulo rezultat. Mladost je u Ivanovcu pobijedila Mladost iz Preloga 3:1. Prvo poluvrijeme mreže su mirovale. Međimurje je gostovalo u Zagrebu kod Rudeša gdje je poraženo 3:2. Domaćin je poveo 1:0, Čakovčani su poravnali na 1:1. Nakon dva gola u samo nekoliko minuta Rudeš je poveo 3:1, da bi Čakovčani smanjili na konačnih 3:2. Strijelci za crveno – crne bili su Mesarić i Novko. U srijedu u Čakovcu gostuje Radnik iz Sesveta.

Palinovec: Poletu turnir prvaka

U finalu turnira prvaka nogometnih liga koji je igran u Palinovcu Polet Sveti Martin na Muri i Rudar Mursko Središće odigrali su 0:0. U izvođenju jedanaesteraca slavio je Polet 3:1.

Strahoninec: BSK bolji od domaćina

U Strahonincu je u finalu nogometnog turnira domaćin poražen od BSK-a iz Belice 4:0. U susretu za treće mjesto Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi je pobijedilo Bratstvo iz Savske Vesi 2:0.

Dekanonec: Palovčani osvojili turnir

U finalu nogometnog turnira koji je igran u Dekanovcu sastala su se dva Dinama. Uspješniji su bili Palovčani koji su s minimalnih 1:0 porazili imenjake iz Domašinca. U utakmici za treće mjesto Graničar iz Novakovca pobijedio je domaćina Mladost 4:1.

Gornji Hrašćan: Međimurec pobjednik

U Gornjem Hrašćanu slavila je ekipa Međimurca koja je u finalu pobijedila Slobodu iz Mihovljana 3:2. U susretu za treće mjesto domaćin Pobjeda i Trnovec završili su 1:1. Domaćin je u izvođenju jedanaesteraca imao više mirnoće i slavio je 4:2.

Križovec: Plavi najbolji

Na turniru u Križovcu u finalu su Plavi iz Peklenice porazili Zebanec 3:2. U utakmici za treće mjesto domaćin Torpedo i Budućnost Miklavec završili su 3:3. Torpedo je bio uspješniji u izvođenju jedanaesteraca.

Kotoriba: Graničar slavio na svom terenu

U Kotoribi je odigran dvodnevni turnir na kojemu je u finalu domaćin Graničar bio bolji od Vidovčana iz Donjeg Vidovca 3:2. U četvrtak Graničar dočekuje u 18:00 sati u Kotoribi Mladost iz Molva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije