Nedelišće teško s Murom, pratimo pet nogometnih turnira

U pripremnom nogometnom susretu igranom u Hlapičini Mura je poražen od trećeligaša Nedelišća 3:2. U prvom dijelu Nedelišće je povelo 2:0, a do kraja prvog dijela Mura smanjuje na 2:1. U nastavku domaćin dolazi do poravnanja na 2:2. Nedelišće ipak potvrđuje svoju dominaciju trećim golom za 3:2. U nedjelju Nedelišće gostuje kod Centrometala u Macincu, Mladost Prelog kod imenjaka u Ivanovcu te Međimurje u Zagrebu kod Rudeša.

Palinovec: Finale turnira prvaka Polet i Rudar

Na turniru prvaka u Palinovcu domaćin Mladost i Polet Sveti Martin na Muri odigrali su 3:3. Nakon izvođenja jedanaesteraca slavio je Polet 4:3. U drugom susretu Rudar je bio bolji od Malog Mihaljevca 4:2. U nedjelju u 18:00 sati finale igraju Polet i Rudar.

Kotoriba: U finalu Graničar i Vidovčan

U Kotoribi u prvom susretu turnira Vidovčan je pobijedio Galeba 3:1. Domaćin Graničar sa 6:0 porazio je Dubravčana. U nedjelju u 17:30 sati u susretu za treće mjesto sastaju se Galeb i Dubravčan te u finalu u 20:30 sati Graničar i Vidovčan.

Strahoninec: Domaćin u finalu dočekuje BSK

Na turniru u Strahonincu BSK je pobijedio Brastvo iz Savske Vesi 6:2. Domaćin Strahoninec bio je bolji od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 3:1. U nedjelju u susretu za treće mjesto u 16:00 sati igraju Bratstvo i Jedinstvo, a u finalu u 18:00 sati Strahoninec i BSK.

Dekanovec: U finalu dva Dinama

Na tuniru u Dekanovcu u prvom susretu Graničar Novakovec i Dinamo Palovec odigrali su 2:2. Dinamo je nakon izvođenja jedanaesteraca izborio finale. U drugom susretu Dinamo iz domašinca je bio bolji od domaćina Mladosti 3:0. U susretu za treće mjesto u nedjelju u 16:00 sati igrat će Mladost i Graničar, a u finalu od 18:00 sati sastaju se dva Dinama.

Gornji Hrašćan: Međimurec i Sloboda u finalu

U Gornjem Hrašćanu u prvom susretu kiša golova u kojoj je uspješniji bio Međimurec iz Dunjkovca – Pretetinca porazivši domaćina Pobjedu 6:5. U drugom susretu Sloboda iz Mihovljana je s 2:0 bila bolja od Trnovca. U nedjelju u 16:00 sati za treće mjesto igrat će Pobjeda i Trnovec, a u finalu Međimurec i Sloboda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije