Jurica Pavlic četvrti u Donjem Kraljevcu, slavio Nicki Pedersen

Odličan posao napravio je naš spidvejaš Jurica Pavlic u Donjem Kraljevcu. S devet bodova bio je na diobi od 2. do 7. pozicije i ušao u polufinale gdje je slavio. Na žalost u finalu je nedostajalo malo sportske sreće da se dođe do postolja.

U svom prvom izlasku Jurica je osvojio jedan bod, u drugom dva, u trećem maksimalnih tri, u četvrtom dva i u petom jedan bod. U polufinalu Jurica je bio najbolji ostavivši iza sebe Pedersena i Harrisa na veliko veselje domaćih gledatelja. Treba napomenuti da se polufinale vozilo dva puta. U prvom pokušaju Jurica se odlično othrvao protivnicima i bio je prvi, no utrka je prekinuta zbog pada Lindgrena. I u ponovljenoj utrci naš predstavnik je bio odličan i prvim mjestom je ušao u finale. U drugom polufinalu najbrži dvojac bili su Gollob i Jonsson.

U finalu Jurica se nije mogao othrvati konkurentima pa je zauzeo četvrto mjesto. Ovo je odličan Juričin rezultat kojim je na domaćoj stazi pokazao da se može voziti rame uz rame s najboljim svjetskim vozačima spidveja. U finalu je slavio Danas Nicki Pedersen ispred Šveđanina Andreasa Jonssona i Poljaka Tomasa Golloba.

Svoj nastup zabilježio je i Dino Kovačić u dvadesetoj vožnji u kojoj je zauzeo posljednje četvrto mjesto. Utrka je vožena pred oko 5 000 ljudi, a završena je vatrometom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije