Vijesti / Sport
Sport
KOP Čakovec nastupio u Puli

KOP Čakovec nastupio u Puli

Ove subote i nedjelje u Puli se održao prvi turnir klupskog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Natječu se prvoligaši u muškoj i ženskoj konkurenciji,  KOP Čakovec je ove godine nastupio s vrlo mladom ženskom ekipom, prema planu stručnog stožera ova sezona će djevojkama poslužiti za stjecanje iskustva i kroz kvalitetne utakmice svakako podići svoju kvalitetu u igri.


Boje kluba branile su Sara Petak, Ana Stanković te sestre Ana i Sanda Novak. U prvom kolo domaći KOP Žal je bolji i dobiva 2:0, u drugom kolu KOP Zagreb je prevelika prepreka za Čakovčanke, iako su naše izgubile i protiv Jaruna i Vrapča, igraju sve bolje i sigurnije no ne uspijevaju osvojiti toliko željeni bod, u zadnjem susretu protiv zagrebačke Mladosti to umalo nije uspjelo Ani Stanković i Šari Petak . Prvi set otišao je tijesno na stranu zagrepčanki, u drugom naše igraju još bolje i uz malo sreće dobivaju na razliku, no u odlučujučem sreča i iskustvo je na strani protivnica, tako je i taj susret otišao na stranu Zagrepčanki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


S nastupom naših djevojaka iako nisu uspjele osvojiti niti bod možemo biti potpuno zadovoljni u prvom redu zalaganjem i pristupu igri. Igrale su u okviru svojih moguć nosti i po riječima trenera Rajka Kolareka na drugom turniru koji je na zagrebačkom Jarunu pružit će još bolje partije, imaju mjesec dana za uigravanje.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci