Međimurec zabio Poletu iz Pribislavca dvanaest golova

Nogometni klub Međimurec iz Dunjkovca – Pretetinca u prvom je pripremnom susretu pobijedio bivšeg hrvatskog trećeligaša Poleta iz Pribilsavca 12:0. Na poluvremenu je bilo 5:0, kako piše nk-medimurec.hr.

Ako se po jutru dan poznaje lako bi se moglo dogoditi da Polet već ove sezone sklizne za još ligu niže. Ekipa Međimurca tijekom vikenda sudjeluje na turniru u Gornjem Hrašćanu gdje će u subotu u 16:00 sati igrati s domaćinom Pobjedom. U 18:00 sati igrat će Trnovec i Sloboda Mihovljan.

Dodajmo još ovoj vijesti i najavu da je Nogometni klub Međimurec organizator 14. Međunarodnog nogometnog turnira mlađih pionira dječaka rođenih 2000. godine i mlađih. Turnir će se održati 18. i 19. kolovoza pod geslom “Nogometom protiv droge i drugih poroka današnjice”. Na turniru će sudjelovati ekipe iz ponajboljih nogometnih škola iz Hrvatske, Slovenije, Italije  i Austrije.

Ekipe će biti podijeljene u dvije grupe. U prvoj grupi natjecat će se GNK Dinamo Zagreb, NK Maribor Slovenija, NK Split, NK Slaven-Belupo Koprivnica i NK Međimurje Čakovec, a u drugoj HNK Hajduk Split, FC Caldora calcio Pescara Italija, FC Sturm Graz  Austrija, NK Varaždin i NK Međimurec Dunjkovec – Pretetinec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije