Draškovec bolji od Mladosti, Slakovčani od Kotoripčana, remi Međimurja

Nekolicina međimurskih trećeligaša odabrala je srijedu za odigravanje pripremnih utakmica. Draškovec je ugostio Mladost iz Preloga i pobijedio je rezultatom 3:1. U nedjelju ekipa iz Preloga gostuje kod imenjaka u Ivanovcu.

U Kotoribi je Graničar ugostio Slobodu iz Slakovca i poražen je 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Tijekom vikenda u Kotoribi će se odigrati turnir povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i sutra uvečer će biti određeni parovi.

Međimurje je na stadionu Mladosti ugostilo Zelinu s kojom je odigralo 1:1. Gosti su dobili prvo poluvrijeme 1:0 postignuvši gol sredinom prvog dijela. U drugom poluvremenu Čakovčani su izjednačili nakon dvadesetak minute igre lijepim golom Skolibera koji je poslao loptu s dvadesetak metara u gornji lijevi kut. Nakon susreta trener Međimurja Damir Biškup rekao je da je u ovoj fazi priprema očekivano da se odigra ovakav susret jer su noge teške nakon trinaest napornih treninga, a do početka priprema ima još puno posla.

U drugom poluvremenu istaknuo se vratar Šafarić koji je u nekoliko navrata spriječio napadače Zeline da zabiju gol u situaciji jedan na jedan. Međimurje u nedjelju gostuje u Zagrebu kod Rudeša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije