Dodjela nagrada najboljim sportašima Preloga

Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, u suradnji s Gradom Prelogom, i ove godine organizira dodjelu nagrada najboljim sportašima Grada Preloga. Proglasit će se najbolji sportaš, najbolja muška ekipa te će se dodijeliti nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te darovitim sportašima s područja Preloga.

Dodjela nagrada održat će se u srijedu, 25. veljače, u 19 sati, u Domu kulture Grada Preloga. U zabavnom programu sudjelovat će članovi Pjevačkog zbora Grada Preloga, a dodjelu će atraktivnim plesnim nastupom začiniti gošće iz susjedne Mađarske.

Tridesetak sportskih udruga djeluje danas u Prelogu te je prošle godine bilo brojnih sportskih događanja i uspjeha. Posebno će ostati u sjećanju sjajna organizacija Svjetskog ribolovnog prvenstva u mjesecu rujnu, rukometaši se natječu u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi, ali su u Prelogu ipak najviše ponosni na veliki broj djece okupljenih u brojnim sportskim udrugama i sportskim školama.

Dođite u srijedu navečer, u Dom kulture Grada Preloga, i pozdravite najbolje sportaše Preloga za 2014. godinu te uživajte u atraktivnom nastupu gošći iz Mađarske. Organizator je Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, ulaz je slobodan, a svečanost počinje u 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije