Plenumi klubova prve i trećih međimurskih liga

U nedjelju prijepodne u prostorijama gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu održana su i preostala dva plenuma klubova. Prvi su svoj plenum odradili međimurski prvoligaši, a od 16 klubova samo Mladost iz Palinovca nije bila nazočna.

Jednoglasno je donijeta odluka da se utakmice I. Međimurske lige neće snimati jer se klubovi pitaju što oni od toga imaju osim dodatnog troška. Ima dosta klubova koji će igrati svoje utakmice kao domaćini subotom.

Među njima je i čakovečka Sloga koja iz nedjeljnog prijepodneva prelazi na igranje utakmica subotom. Uz njih će subotom igrati Rudar, Centrometal, Omladinac (NSR), Polet (P) i Sloboda (S). Čukovec 77 je zadržao svoj termin igranja u nedjelju u 10,30 sati.

U prvom jesenskom kolu 12.kolovoza s početkom u 17,30 sati igrat će: Mladost (I) – Rudar, Mladost (Pal.) – Sloboda (S), Podturen – Dinamo (P), Pušćine – Sokol, Centrometal – Polet (P) subota, Naprijed – Spartak, Čukovec 77 – Omladinac (NSR) u 10,30 sati i BSK – Sloga (Č).

Po prvi je puta nakon dužeg vremena održan zajednički plenum klubova III. Međimurske lige istok i zapad. Od 24 kluba samo tri kluba nisu bila na plenumu. Subotom će svoje utakmice u zapadnoj skupini igrati Donji Koncovčak i Parag, a u istočnoj samo Eko igra van termina i to nedjeljom u 10,30 sati.  Njihova prvenstva kreću 19.kolovoza, a parovi prvog kola su:

Istok
Borac (DH) – Mladost Đurkin (D), Otok – Radnički, Jadran – Torpedo, Omladinac (DS) – Bratstvo (SV), Budućnost (M) – Romska vatra i Eko – Trnje u 10,30 sati.

Zapad
Pobjeda – Parag, Zebanec – Zasadbreg 77, Dinamo (Ž) – Sloga (Š), Hajduk (B) – Krištanovec, Omladinac (M) – Plavi 1975 i Bratstvo (P) – Donji Koncovčak.   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije