Četiri medalje na državnom prvenstvu Hrvatske za BK PULS

>> Četiri medalje na državnom prvenstvu Hrvatske za BK PULS

Prošlog vikenda u Šibeniku se održavalo Nacionalno prvenstvo u biciklizmu, discipline kronometar i cestovna utrka. BK PULS osvojili su ukupno 4 medalje, 3 u disciplini kronometar i 1 u cestovnom utrci.

Na subotnjem kronometru pravo nastupa imali su svi natjecatelji u svim kategorijama od početnika do veterana. U kategoriji kadeti Tin Pavlic postao je viceprvak Hrvatske, Zvonimir Radotić također viceprvak u kategoriji Master C, dok je Darko Kriković osvojio odlično 3. mjesto u kategoriji Master B. Svi naši natjecatelji su vozili kronometar u dužini od 20 km.



Sljedećeg dana, u nedjelju, se vozilo NP na cesti, cestovna utrka. U toj utrci kategorija Master nije nastupala pa je od naših predstavnika vozio samo Tin Pavlic u kategoriji kadeti i osvojio odlično 3. mjesto. Staza je bila kružna, duljina kruga 15 km, a ukupna duljina utrke je bila 60 km, s 2 uspona.

Za Tina je to samo nastavak dobrih rezultata od proljetnog dijela sezone, te priprema za dalje. U najužem je krugu za odlazak na Europske olimpijske igre mladih, EYOF, koje se održavaju pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora u Tbilisiu, glavom gradu Gruzije. Igre se održavaju od 25. do 30. srpnja.

Potvrda za odlazak na EYOF je utrka u Italiji 12. srpnja. Nadamo se da će Tin uspješno odvoziti i tu utrku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije