Pribislavec: Danas završnica Pješčane oluje

ŽOK Kaštel je u odličnoj organizaciji priveo kraju dvotjedno druženje Pješčane oluje 2012.godine. Odbojkašice i treneri, članovi uprave i roditelji organizirali su natjecanje u ženskoj, muškoj i najmlađoj – limačice kategoriji.

Hladno piće uz angažman Viktora Srpaka, Gorana Kosira i Robija Tarandeka ugasila se žeđ mnogih ekipa i brojnih gledatelja, a odlične langoše su pripremale žene kluba i uz odličnu sinkronizaciju svih karika završilo je uspješno druženje u odbojci na pijesku na terenu iza Društvenog doma u Pribislavcu.

Ugodno druženje upotpunio je legendarni voditelj Ivica Kraljić – Gustav, najjači navijač odbojkašica. ŽOK Kaštel zahvaljuje svim sponzorima koji su pomogli realizaciji Pješčane oluje. Zanimljivost u nazivima ekipa činili su i umirovljenici Općine Pribislavec koji su već prvog dana prezentirali odbojkaško u mijeće i pokazali mlađima kako treba izgledati druženje Pješčane oluje 2012. godine.

Danas, 20. srpnja zadnji je dan Pješčane oluje kada se odigrava Play Off. Raspored ekipa koje su ušle u Play Off je sljedeći:

POLUFINALE:

18.30 VINARIJA LAZAR – SMOGOVCI
19.10 KAŠTEL KAMEN – PARCO ALFA
19.50 PUPE – TIKVICE
20.30 NAJ NAJ – BAZA
 
ZA 3. MJESTO:

21.10 MUŠKI
21.50 ŽENE

F I N A L E:

22.30 MUŠKI
23.10 ŽENE

Želimo puno sreće svim ekipama i neka najbolji pobjedi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije