Mursko Središće: NK Rudar pobjednik Turnira “četvorke”

Mursko Središće: NK Rudar pobjednik Turnira “četvorke”

Protekle subote i nedjelje u Murskom Središću odigran je tradicionalan Turnir “četvorke”. U subotu su se tako sastali NK “Rudar” i NK “Plavi” iz Peklenice, a Rudari su slavili rezultatom 8-2. U drugom polufinalnom susretu susreli su se NK “Torpedo” iz Križovca i NK “Sokol” iz Vratišinca. “Sokol” je bio bolja ekipa pobjedivši 5-1.

U nedjeljnoj utakmici za treće mjesto “Plavi” su rezultatom 5-2 pobijedili “Torpedo”. Finalni susret bio je pun uzbuđenja. Rudari su poveli iz prekida euro golom Matije Zadravca. Odlično je izveo slobodni udarac i pogodio u same rašlje gola iako je vratar Puh bio na lopti i gotovo obranio.

Nakon gola, domaćini su pomalo stali i gosti su nekoliko puta ozbiljno prijetili, također vrlo dobrom golmanu Rajfu. U drugom djelu  “Rudar” je zapucao nekoliko prilika što je “Sokol” znao iskoristiti te izjednačio rezultat. Na kraju se pobjednik odlučivao udarcima s bijele točke (1:1 regularni dio, na penale 5:4 za Rudare).

Igrači “Rudara” prva dva nisu iskoristili tako da je sve ukazivalo na pobjedu “Sokola”. Međutim, ni oni nisu bili precizni u nastavku izvođenja penala tako da je u šestoj seriji izvođenja domaćin pobijedio čime je veliki prijelazni pehar ostao u Murskom Središću.

U subotu je ispečen i prodan vol od 600 kilograma, dok je u večernjim satima po prvi puta organiziran Disco Šmrk na otvorenom. Ovaj događaj se pokazao dobrim jer je mnogobrojna publika plesala do jutarnjih sati uz zvuke osamdesetih.

NK “Rudar” zahvaljuje ekipi Disca Šmrk, djevojkama koje su ispekle i prodale “brdo” languša i svim ekipama na sudjelovanju i korektnoj igri.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije