Sportilusu puna podrška Hrvatskog olimpijskog odbora

U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora 22/23. travnja održana je tematska sjednica predstavnika lokalnih sportskih zajednica. U Toplicama Sveti Martin, uz predstavnike HOO na čelu sa Sinišom Krajačem – pomoćnikom glavnog tajnika za programe lokalnog sporta, domaćina Matu Kljajića – predsjednika Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije, nazočni su bili mnogobrojni predstavnici županijskih i gradskih sportskih zajednica i saveza iz čitave hrvatske.


Uz opširan dnevni red jedna od točaka bila je i prezentacija društvenog servisa za prikupljanje, organiziranje i objavljivanje sportskih informacija – SPORTILUS koji je predstavio osnivač Sanimir Radek, a u samoj prezentaciji i demonstraciji servisa sudjelovali su i ostali članovi tima: Ivan Katić, Boštjan Perc i Lana Novak.

Prisutni članovi pohvalili su projekt Sportilus i napomenuli da je to vrlo koristan alat koji će poslužiti sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima u svakodnevnom radu, a ostalim korisnicima omogućava pronalaženje lokacijski dostupnog, financijski povoljnog i kvalitetnog sportskog sadržaja.


Uz ostvarena nova poznanstva stvoreni su odlični temelji za dugoročnu suradnju te su dogovorene i konkretne poslovne suradnje, posebno s krovnom sportskom organizacijom HOO koja je prepoznala projekt i dala punu podršku daljnjem ostvarenju zamišljenih ciljeva. Servis Sportilus je aktivan i dostupan na www.sportilus.com te ovim putem pozivamo sve sportaše, rekreativce, trenere, klubove, vlasnike sportskih objekata da se BESPLATNO pridruže najvećoj sportskoj zajednici u Hrvatskoj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije