36. Memorijal ing. Vladimira Skoka u malom nogometu od 15. srpnja

I ove godine će Park Mladosti u Prelogu biti ispunjen nogometom, odbojkom na pijesku, povlačenjem užeta, dobrom zabavom i odličnom ugostiteljskom ponudom. Krećemo u novo izdanje popularnog turnira. Prošle godine u konkurenciji mlađih pionira slavila je ekipa Fantoma, u konkurenciji starijih pionira naslov pobjednika je osvojila ekipa Wild Boys.

U veteranskoj konkurenciji naslov pobjednika obranila je ekipa Nautičkog kluba Labud, a u seniorskoj konkurenciji slavilo je društvo iz Mip Weylanda. I prošle je godine veliki broj gledatelja na svim finalnim utakmicama potvrdio da je ovo zaista najbolji i najcjenjeniji malonogometni turnir na ovim prostorima. U sklopu Ljetnih noći Grada Preloga, Opća opasnost ponovno u Parku Mladosti bit će 22. srpnja.

Zbog najave lošeg vremena turnir će započeti dva dana kasnije, odnosno u petak 15. srpnja, a prijave se primaju do četvrtka do 20 sati. Sve informacije i prijave na broj 098 / 461 – 014.

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga i ove godine, uz 36. Memorijal ing. Vladimira Skoka u malom nogometu, priprema bogat zabavni program u Parku Mladosti u Prelogu. Uz mali nogomet, odbojku na pijesku, povlačenje užeta, ove se godine u sportskom dijelu uključuje i košarkaški turnir. Na pozornici u Parku Mladosti gledat ćemo uglavnom domaće snage, uz koncert Opće opasnosti i još pokoje iznenađenje.

15. srpnja – Tamburaški sastav Kumovi;

– otvorenje turnira uz nastup Puhačkog orkestra Grada Preloga i Plesne skupine Društva naša djeca

16. srpnja – Etno duo Željko&Goga i KAJazzeri

17. srpnja – Skandal band

18. srpnja – Pis of kejk

19. srpnja – Springfest Promo party

20. srpnja – Kavaliri

21. srpnja – Mustač band

22. srpnja – Opća opasnost

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije