Čelnici saveza odlučili su da neće biti proširenja 3. HNL Sjever

Jučer (četvrtak, 12. srpnja) je u Koprivnici održana sastanak Međužupanijskog odbora Središta sjever kojem su uz predstavnike županijskih nogometnih saveza s ovog područja prisustvovali Davor Šuker predsjednik HNS-a, Damir Vrbanović izvršni predsjednik HNS-a i Ante Vučemilović direktor za regionalni razvoj HNS-a.

Sastanak kojem je predsjedao Josip Friščić je održan prema odluci IO HNS-a da se još jednom, iako je već sedam dana ranije bio održan izvanredni plenum klubova III-HNL sjever, razmotri mogućnost proširenja lige na 18 klubova.

Konkretno u pitanju je bio novi klub NK «Varaždin ŠN». Nakon rasprave četiri saveza Međimurski, Bjelovarsko-bilogorski, Virovitičko-podravski i Koprivničko-križevački bili su za to da se odluke sa plenuma klubova od 3.7.2012. o 16 klubova u novoj sezoni 2012/2013 i potvrde.

Tako se nepotrebna prašina konačno slegla i prvenstvo može 18. kolovoza bez problema startati. Novom predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru treba zahvaliti i pozdraviti što je ustrajao da se poštuju propisi HNS-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije