Sportski vikend

Savez Športsko ribolovnih društava Međimurske županije domaćin je Završnice kup natjecanja u športskom ribolovu koje će se održati 14. i 15. srpnja ove godine.  Natjecanje će se održati na natjecateljskom stazama u Podturnu i Svetom Martinu na Muri. Nastupit će kategorije juniorki, juniora, seniorki i seniora. Očekuje se dolazak oko 270 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Uz prateće osoblje te organizacijsko osoblje na tom natjecanju se očekuje preko 350 učesnika. Svečano otvorenju bit će danas (petak 13.07.2012.) u Svetom Martin na Muri kod nogometnog igrališta Poleta početkom u 18:00 sati.

U subotu  i nedjelju  na Šoderki, igralištu NK-a Rudar u Murskom Središću, održava se turnir “četvorke”. Na turniru će igrati domaćin NK Rudar, NK Sokol, NK Plavi i NK Torpedo. Subotnji početak turnira je u 16:00 sati kada će u ponudi biti pečeni vol. Istog dana, u večernjim na igralištu NK-a Rudar u Murskom Središću po prvi puta će biti Disco Šmrk na otvorenom.

Nogometni klub Croatia iz Orehovice odigrat će humanitarni susret s Nogometnim klubom Mladost iz Šemovca u nedjelju s početkom u 18:00 sati. Sredstva prikupljena na ovom susretu namijenjena su mladom članu Croatie Josipu Baliju koji je doživio srčani udar.

Streličarski klub Prelog u nedjelju organizira osamnaesto natjecanje 900 krugova za zlatnu strijelu Preloga. Natjecanje će se održati na igralištu Nogometnog kluba Otok s početkom u 10:00 sati.

U tjednu koji je pred nama nastavljaju se sportski kampovi. U Čakovcu Svaki tjedan – sport jedan nudi dva kampa. Rolanje će biti na igralištu Macanovog doma, a odbojka na igralištu kod Ekonomske i trgovačke škole. Na Sportskom ljetu u Nedelišću slijedi odbojka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije